spot_img
spot_img
N24VijestiBiHBiH: Veliki avioprijevoznik pokreće letove iz posrnule zračne luke

N24

BiH: Veliki avioprijevoznik pokreće letove iz posrnule zračne luke

PODIJELITE ČLANAK
Velike vijesti za tuzlansku zračnu luku koja je u posljednje vrijeme u teškoj situaciji.

Turski Pegasus Airlines kreće od 3. kolovoza s jednim tjednim letom iz Istanbula za Tuzlu, subotom.

Ovako će letjeti do kraja ljetnog reda letenja, a intenzivno se pregovara o nastavku operacija zimi i povećanju frekvencija.

Osim toga, Wizz Air je najavio da će tijekom rujna povećati broj letova za Tuzlu iz Memmingena s 3 na 5 letova, izvijestio je avioportal Zamaaero.

Iako je prije ovo bilo objavljeno samo za kolovoz, sada će tako letjeti do 26. listopada. Nakon toga ove zime će letjeti 3 tjedna leta.

Kompanija od 3. rujna dodaje treći let za Basel, kako će letjeti do kraja listopada, nakon čega ponovo ima 2 tjedna leta. No, kompanija od 4. rujna povećava i Dortmund s 3 na 4 leta, kako će letjeti i iduće zime.

Wizz Air tijekom srpnja ima samo 8 tjednih letova za Tuzlu. No, u kolovozu broj letova se povećava na 10, a od rujna povećava na 12 letova tjedno.

S Pegasusom to znači 13 letova tjedno, a kada uračunamo i letove Tailwinda i Freebirda za Antalyu to je 17 tjednih letova, dok će iduće zime Wizz Air će imati 9 tjednih letova kako je i prvotno planirano, što su svakako dobre vijesti za Zračnu luku Tuzla koja se u posljednje vrijeme suočava s ozbiljnim problemima.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img