spot_img
spot_img
N24MagazinDavid i Victoria Beckham imaju stroga pravila u odgoju djece, a jedno...

Magazin

David i Victoria Beckham imaju stroga pravila u odgoju djece, a jedno će vas iznenaditi

PODIJELITE ČLANAK

Kad je riječ o odgoju djece, Victoria i David Beckham imaju vrlo stroga pravila u svom domu, piše Diply. Bivša Spajsica i nogometna ikona svoju roditeljsku metodu nazivaju “strogom ali pravednom”, a njihovo četvero djece, Brooklyn (23), Romeo (19), Cruz (17) i Harper (10), mora poštivati određena pravila ponašanja.

“Victoria i ja odrasli smo u obiteljima u kojima su vladali stroga disciplina i poštovanje prema odraslima, stoga i naša djeca dijele iste vrijednosti”, izjavio je Beckham 2013. godine, dodajući kako su njegovi sinovi vrlo pristojni momci koji su od malih nogu znali reći “molim” i “hvala”.

Kako izgleda roditeljski sastanak Beckhamovih?

Beckhamovi su svojoj djeci pružili najbolje moguće obrazovanje u vidu privatne škole sa strogim pravilima ponašanja. David je otkrio kako je prvo pitanje koje on i Victoria postave na roditeljskom sastanku upravo ono koje se tiče ponašanja djece u školi, a odgovor nastavnika je uvijek isti – uzornog su ponašanja.

Važnost pomaganja

David i Victoria svjesni su činjenice kako njihova djeca vode vrlo privilegirane živote, stoga ih od malih nogu uče važnosti darivanja.

“Često im govorimo kako diljem svijeta postoje djeca koja su gladna, bez doma ili bolesna”, izjavila je Victoria dodajući kako je imperativ da djeca nauče važnost pomaganja drugima.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img