spot_img
spot_img
N24VijestiBiHDjevojka, koja je kod Mostara pronađena svezana i polugola, lažirala otmicu

Mostar

Djevojka, koja je kod Mostara pronađena svezana i polugola, lažirala otmicu

PODIJELITE ČLANAK

Mlada žena, koja je u srijedu pronađena svezana i polugola u napuštenom objektu sjeverno od Mostara, lažirala je svoju otmicu, potvrdilo je u čevrtak hercegovačko-neretvansko tužiteljstvo.

U kasnim popodnevnim satima u mjestu Vrapčićima nedaleko Mostara policija je, nakon dojave građana, pronašla 27-godišnju Mostarku S.Č. koja je bila svezana, a na sebi je imala samo donje rublje. Objavljena je šokantna informacija, na temelju njezinoga prvog iskaza, da je bila oteta u središtu grada, nakon čega je odvedena u napušteni objekt te pronađena u donjem rublju. Dodala je kako se ničega nije sjećala nakon trenutka otmice.

No, istragom policije i Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) otkriveno je da je navodna otmica lažirana.

“Prema do sada prikupljenim i provjerenim informacijama dobivenim iz Policijske uprave Mostar ne radi se o postojanju kaznenog djela, nego o slučaju koji je inscenirala pronađena osoba. Policija u Mostaru i dalje radi na utvrđivanju okolnosti vezanih za navedeni slučaj pod nadzorom Tužiteljstva HNŽ-a”, naveli su pripadnici policijske uprave.

Mediji navode kako su obiteljski problemi pozadina ove lažirane otmice.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img