N24VijestiBiHEKSKLUZIVNO: Rukometni klub "Galeb" se vraća u prvu ligu Federacije Bosne i...

N24-SPORT

EKSKLUZIVNO: Rukometni klub “Galeb” se vraća u prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine

PODIJELITE ČLANAK

Jedan od ciljeva rukometnog kluba “Galeb” nakon povratka na sportsku scenu je formiranje seniorskog tima i klub je na korak do ostvarenja cilja.

Naime, rukometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine poslan je zahtjev za pristupanje “Galebica”.

“Predali smo potrebnu dokumentaciju rukometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine kako bismo sljedeće sezone pristupili prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Pristupanjem rukometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine bit će ostvareni svi uslovi za formiranje seniorskog tima i pohod ka vrhu bosansko-hercegovačkog rukometa gdje “Galeb” pripada”, rekao je direktor kluba Dženan Duraković.

Također klub će od 23. veljače ove godine službeno otvoriti vrata svojih prostorija, a istog dana će u prodaju pustiti i sezonske članske karte, te će i na taj način dati priliku građanima da podrže rad kluba.

“U prodaji će biti četiri izdanja članskih kartica, junior, bronzano, srebreno i zlatno izdanje. Prve četiri karte neće biti dostupne javnosti nego će nositi imena klupskih legendi Amele Dizdarević, Osmana Kljake, Gorana Berhamovića i Mirsada Huskovića koji više nisu među nama.”, rekao je Duraković.

Iskaznice možete pogledati na linku: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0265y6LfrqK4iTwsC1FN2EeUqwYiMJ3tBZorEGhHFvYh47HrJHvPxJbQhdiD1EJpYKl&id=100083151139808&mibextid=Nif5oz

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još