spot_img
spot_img
N24VijestiBiHEnis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u BiH: ‘Nema...

Vijesti

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u BiH: ‘Nema posla za mene, platio sam dobru cijenu’

PODIJELITE ČLANAK

Glumac Enis Bešlagić (46), koji se proslavio ulogom portira Šemse u seriji ‘Naša mala klinika’, posljednjih godina sve više radi u Hrvatskoj, a trenutke odmora rado provodi u rodnoj Bosni i Hercegovini.

Svojim se pratiteljima na Instagramu javio iz Tešnja, a u komenatarima su se javili odmah i neki koji su Enisa pitali zbog čega radi u Hrvatskoj, a ne u BiH.

Bešlagić im je odmah i odgovorio.

Radim u Hrvatskoj jer me u Bosni ne zovu baš, kao i mnogi gastarbajteri po svijetu što rade. Zato svaki dinar pošteno zaradim i ne kradem kao neki veliki domoljubi. Domovina je jedna, a to ne znači ako snimaš van nje da ne pripadaš istoj. Po tome bi sportaši trebali igrati samo za BiH klubove. Ali mene baš i nešto ne zovu u reprezentaciju BiH kad se dijele uloge, a i ne treba…

Tamo gdje me poštuju sa svim onim što ja jesam, onda dajem i ja ljubav i svoju zahvalnost. Puno šire gledam na to i nikada nisam želio biti niti kantonalni niti federalni glumac. Onaj koji krade svoju domovinu je izdajica, a ne onaj koji poštenim radom pokazuje ljubav – napisao je Enis.

Rasprava je odmah krenula dalje, a Enis je istaknuo i kako se ne smatra ‘izdajicom domovine’.

– Ako čovjek nema posla u svojoj državi i radi negdje drugdje, jel to izdaja domovine…? Nije ograničenje rada izdaja.. ako trgovci svoje proizvode plasiraju na razna tržišta, to ne znači da je super da samo prodaju u BiH. Ako glumci glume u regiji to je dobro i to je na ponos. Jer i kad Džeko igra za Inter, a ne za Želju, ne znači da nije patriot… vjerujem ja prijatelju u tvoju dobronamjernost, ali ovo inače pišem da znaš da ovdje mnogi ne mogu naći posao zbog lopovluka i korupcije pa odlaze vani raditi. Jer se ne gleda kvaliteta nego politička podobnost i rodbinske veze. A nadam se da sam o tome ja dao i svoj jasan stav i platio dobru cijenu pa me zato u BiH i izbjegavaju. Ali ja tu živim i to je moja BiH, koliko i nečija druga…. Ni više, a ni manje… Živ mi bio – zaključio je za kraj Enis Bešlagić.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img