spot_img
spot_img
N24VijestiBiHFBiH: U tijeku isplate novčanih podrški za poljoprivredne proizvođače

N24-VIJESTI

FBiH: U tijeku isplate novčanih podrški za poljoprivredne proizvođače

PODIJELITE ČLANAK

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva priopćilo je danas da je obradilo zahtjeve za isplatu novčanih podrški za proizvodnju mlijeka za IV kvartal prethodne godine, za devet županija koje su dostavili neophodnu dokumentaciju.

Kako se navodi, u tijeku je obrada zahtjeva koje su službenici Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije dostavili Federalnom ministarstvu početkom ovog tjedna, te će biti obrađen do kraja radnog tjedna.

Pored toga, obrađeni su i zahtjevi od pet županija za I kvartal ove godine, a u skladu s dinamikom očekuje se da proces obrade bude završen tijekom narednog tjedna.

Apeliramo na županijska ministarstva nadležna za poslove poljoprivrede da ubrzaju proces obrade i dostavljanja zahtjeva u Federalno ministarstvo poljoprivrede kako bismo osigurali blagovremenu isplatu novčanih podrški poljoprivrednim proizvođačima.

Federalno ministarstvo financija već je započelo isplatu sredstava korisnicima, a očekujem da će sve biti završeno u tijeku narednog tjedna, kazao je federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Kemal Hrnjić.

Također, iz Ministarstva ističu i da su u tijeku obrade zahtjeva i isplate novčanih podrški za sve ostale vrste proizvodnji koje su završene do objave Programa, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img