N24VijestiBiHFOTO/VIDEO: Predsjednik Dragan Čović posjetio OO HDZ BiH Vitez

N24-ZANIMLJIVOSTI

FOTO/VIDEO: Predsjednik Dragan Čović posjetio OO HDZ BiH Vitez

PODIJELITE ČLANAK

Danas je Općinski odbor HDZ-a BiH Vitez posjetio predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH dr. Dragan Čović koji je tom prigodom sa stranačkim članstvom u Vitezu razgovarao o cjelokupnoj situaciji u Vitezu i BiH.

Domaćin današnjeg sastanka predsjednik OO HDZ BiH Vitez i općinski načelnik Boris Marjanović nazočne je upoznao o stranačkim aktivnostima te svim aktualnim projektima koji se u Vitezu implementiraju, a dio njih realizira se i uz potporu viših razina vlasti. Marjanović je na poseban način naglasio nedavni početak gradnje nove multifunkcionalne lamele Doma zdravlja u Vitezu, gradnju crkve u Topali te aktivnosti na adaptaciji i otvorenje zgrade u kojoj će biti smješten Odjel Općinskog suda.

Predsjednik Čović pohvalio je prezentirane aktivnosti te dodao kako će,
kao i do sada, više razine vlasti biti potpora projektima u Vitezu. Također, informirao je sve sudionike sastanka o aktualnoj političkoj situaciji i svim iskušenjima pred kojima se Bosna i Hercegovina nalazi s posebnim osvrtom na nužnost donošenja rješenja koja će
osigurati ravnopravnost i legitimno predstavljanje Hrvata u institucijama vlasti na svim razinama u BiH te o europskom putu BiH, navode na službenoj Facebook stranici HDZ-a BiH Vitez.

Svetom misom za poginule i umrle branitelje HVO-a u crkvi sv. Juraja Mučenika u Vitezu započelo je svečano obilježavanje 29. obljetnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB i 31. obljetnice Viteške brigade HVO-a.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još