N24VijestiBiHFOTOGALERIJA: HUM u Središnjoj Bosni iz Viteza zajedno s dobročiniteljima iz dijaspore...

Sve pohvale za vrijednu Udrugu

FOTOGALERIJA: HUM u Središnjoj Bosni iz Viteza zajedno s dobročiniteljima iz dijaspore priprema iznenađenja za one najmlađe tijekom nadolazećih blagdana

PODIJELITE ČLANAK

Hrvatska Udruga mladih u Središnjoj Bosni (HUM) iz Viteza je Udruga koja je kroz zadnjih par godina uvijek imala sluha za one koji su u potrebi.

HUM je zajedno u suradnji s Hrvatima iz Münchena organizirao prijevoz  500 paketića za djecu u povodu nadolazećih blagdana.

Kako nam je za portal n24.ba rekao predsjednik Udruge Mateo Marić, ovo je još jedan u nizu humanitarnih projekta ove Udruge. Udruga će podijeliti navedeni broj paketića s drugim udruženjima iz  okruženja koje će usrećiti svoje najmlađe.

Iz Udruge se zahvaljuju Draženki Kordić Bejić i svim Hrvatima iz Münchena na pomoći oko organizacije prijevoza i prikupljanja navedenih paketića.

Na jedan poseban način predsjednik Marić se zahvalio Restoranu Babilon iz Bugojna, Dariju Čerkezu iz Viteza i Franju Šariću iz Viteza na ustupljenim prijevoznim sredstvima za prijevoz navedenih paketića.

FOTOGALERIJA:

n24.ba

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još