spot_img
spot_img
N24MagazinFotografija umorne mama na prvi dan škole obišla društvene mreže

Magazin

Fotografija umorne mama na prvi dan škole obišla društvene mreže

PODIJELITE ČLANAK

Majka iz Sjeverne Karoline podijelila je svoju urnebesnu priču iskoristivši već poznat trend među roditeljima na društvenim mrežama na prvi dan škole. Njena objava postala je viralna i pogodila iscrpljene roditelje diljem svijeta ravno u žicu.

Jeni Bukolt na fotografiji stoji sa sunčanim naočalama i s tupim izrazom lica, držeći ploču s natpisom. “Mamin prvi dan škole”, pisalo je na ukrašenom znaku. “Umorna sam 42 godine”, nastavlja se u tekstu. “Vjerojatno ću propustiti školski ‘tematski’ dan. Jako volim spavati. Molim vas, ne tražite od mene da volontiram, ali ja ću vam kupiti zalihe.”

Satirična objava ismijavala je klasične fotografije povratka u školu koje preplavljuju društvene mreže svake jeseni. Na njima se mogu vidjeti učenici kako poziraju s natpisima inspiriranim Pinterestom. Najčešće se na pločama navode informacije poput dobi djeteta, razreda i neke zanimljive i zabavne činjenice.

“Sretan povratak u školu svim roditeljima”, napisala je Bukolt u naslovu. “Nemojmo zaboraviti ‘tematski’ dan ili slučajno poslati svoju djecu na autobusnu stanicu za vrijeme praznika, ili ih zaboraviti pokupiti na nasumično zakazane termine u toku dana. Imajmo strpljenja i dajmo jedni drugima razumijevanje jer dajemo sve od sebe!”

Ova originalna ideja pala joj je na pamet dok su se njezini dječaci spremali za prvi dan škole

“Mislila sam da će se možda neke druge mame nasmijati i shvatiti da smo sve zajedno u ovakvoj borbi, a nastojala sam stvoriti trenutak bezbrižnosti. Kao, imajmo empatije jedni prema drugima,” rekla je Bukolt za Dobro jutro, Ameriko.

“Također sam primijetila da, kad pogledate društvene mreže, možete uočiti samo savršene svjetove. To nije istinita priča. A neki ljudi misle da je drugima bolje i da su drugi savršeni, a ovo je prilika da kažemo: ‘Ne, svi smo mi prava ljudska bića… svi smo zajedno u borbi.'”

Objava je izazvala nekoliko negativnih komentara, ali Bukolt to ne smeta. Većina je, ipak, reagirala vrlo pozitivno. “Ako se druge mame tome mogu dobro nasmijati, onda se moje srce raduje”, rekla je Bukolt.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img