spot_img
spot_img
N24MagazinZanimljivostiHana Huljić Grašo i Petar Grašo očekuju drugo dijete

ČESTITAMO!

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo očekuju drugo dijete

PODIJELITE ČLANAK

Nakon što su prije godinu i devet mjeseci postali roditelji malene Albe, Hana Huljić Grašo i Petar Grašo očekuju drugo dijete, ekskluzivno je doznao IN Magazin.

Obitelj Grašo će još jednog člana dobiti u ovoj godini, a informaciju je za IN Magazin telefonom potvrdio Grašo uoči trećeg rasprodanog koncerta u Makedonskoj filharmoniji.

Trudna Hana se posljednji put u javnosti pojavila prije desetak dana na otvorenju izložbe “Univerzum kroz Ljubav” u Dioklecijanovim podrumima. Tom prigodom je ispričala koliko je radosti u njihove živote unijela kćerkica Alba, koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan.

Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život, rekla je Hana

Njihova mezimica uživa posebni tretman roditelja glazbenika.

Podsjetimo, talentirana Hana napisala je, uglazbila i otpjevala uspavanke, pomoću kojih bebe zaspu brzinom munje, pa tako i malena Alba.

Sluša, sluša Hanine uspavanke, zato što… ne bih sad htio biti suprug koji…uvijek sam se držao od tog nekog obiteljskog hvaljenja, nisam niti tip koji hvali svoje pjesme, niti najavljuje svoje pjesme kao nešto najbolje ikad, pa mi je malo teško i govorit o tim obiteljskim talentima, ali moram…Hana je zaista vrlo talentirana kao glazbenica i uspavanke koje piše su meni vrlo čarobne, rekao je svojedobno pjevač o radu svoje supruge.

U ekskluzivnom intervjuu koji je početkom siječnja dala za IN Magazin, Hana je otkrila kako se snašla u ulozi majke.

Pa ja mislim da sam se ok snašla. Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve što i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama, rekla je Hana i dodala da joj mnogo pomažu dvije bake, a najveća potpora joj je, naravno, njezin Petar.

Pjevač je pak objasnio da koriste to što djevojčica još ne ide u vrtić ili školu pa može putovati s njima.

Gdje god postoji autocesta i avion, ona je s nama dva, tri dana, voli putovat, uživat, tako da stignem ono što najviše volim, a to je obiteljski dio, objasnio je Petar.

Najpopularniji par na domaćoj sceni je u veljači proslavio drugu godišnjicu braka, a temelj njihove obitelji je ljubav.

To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh, rekla je Hana.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img