spot_img
spot_img
N24MagazinZanimljivostiHrvatska glumica otkrila kako izgleda bez šminke

N24

Hrvatska glumica otkrila kako izgleda bez šminke

PODIJELITE ČLANAK

Glumica iz Hrvatske Katarina Baban pokazala je svojim pratiteljima kako izgleda bez šminke. Pozirala je u prirodnom izdanju, a zatim je tu istu fotografiju provukla kroz razne filtere, pa ih uporedila.

-Reality vs Instagram. Koža nije ispeglana fotka provučena kroz filtere. Nikako. Pa ni ona najsavršenija koža. Koža ima teksturu. Flekice. Prištiće. Pore. Ožiljke. Bore. I to je normalno. Svi je želimo dovesti do savršenstva i blagoslovljeni su oni (mogu ih na prste jedne ruke nabrojati) koji nemaju nikakav problem s kožom. Fotke koje svakodnevno viđamo nisu realne.

Stvaraju iskrivljenu sliku stvarnosti pa time (čak i nama starijima) rade komplekse. Ne mogu ni zamisliti koje posljedice to ostavlja na mlade curke. Imam sreću pa sam probleme s prištićima i tenom prolazila u periodu kada društvene mreže nisu bile sveprisutne. Da jesam – ne znam kakav trag bi ostavilo na moju psihu. Samopouzdanje mi je i ovako bilo narušeno.

Da se razumijemo, bitka još traje i pomirila sam se s tim da će trajati vječno. Jednostavno imam takvu kožu. Sad sam na miru s tom činjenicom. Dajem sve od sebe da bude što zdravija i ljepša, ali nisam više opterećena time da mora izgledati savršeno. Jer ne mora. Uz dobru prehranu, profi savjet i odgovarajuću njegu mogu se čuda napraviti – napisala je u opisu objave.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img