Isprobajte ovaj savršeni recept uz koji ćete zasigurno uživati.
Sastojci:
- šalica kukuruzne krupice
- šalica zobenih pahuljica
- šalica integralnog brašna
- šalica krupno mljevenih lješnjaka
- šalica nasjeckanih kuhanih suhih šljiva
- ½ šalice sezamovih sjemenki
- 4 šalice zelenog čaja
- 4 žlice meda ili ječmenog slada
- prašak za pecivo bez aluminija
- 4 žlice naribane limunove korice
Priprema:
Promiješajte suhe sastojke. U toplom čaju otopite med ili slad i prelijte preko suhih sastojaka. Pustite da odstoji 20-ak minuta. Pecite na 180 stupnjeva Celzijusa 35 minuta. Na pari otopite čokoladu s 2 žlice bio margarina i prelijte preko biskvita. Dok je vruće ukrasite pečenim mljevenim lješnjacima ili blanširanim samljevenim bademima ili kokosom. Po želji ukrasite ploškama banane prethodno natopljenoj limunovim sokom.