spot_img
spot_img
N24VijestiBiHIvana Janko Stupar autorica je prelijepe pjesme “Uz tebe smo Bosno i...

Vijesti

Ivana Janko Stupar autorica je prelijepe pjesme “Uz tebe smo Bosno i Hercegovino”

PODIJELITE ČLANAK

Pjesma “Uz tebe smo Bosno i Hercegovino”, čiji tekst i glazbu potpisuje članica Vokalog sastava Lašvanske dive,  Ivana Janko Stupar premijerno je izvedena u Centru za kulturu općine Travnik  na Svečanoj akademiji povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine, a skladana je upravo za ovu priliku.

Originalnom skladbom napisanoj iz ljubavi i poštovanju  prema domovini i Divama koje pjesma također spominje, Travničankama i Travničanima te svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine, Dive se čestitale Dan državnosti.

O autorici 

Ivana Janko Stupar, rođena  je 1987. u Zenici. Osnovnu školu i Osnovnu glazbenu školu, klasa gitara završila je u Busovači, a Opću gimnaziju  KŠC “Sv. Pavao” u Zenici. U Zagrebu je završila fakultete i stekla diplome prvostupnika Filozofije i religijskih znanosti, magistre Filozofije, magistre Komunikogije i diplomiranog Teologa.

Glazbom se bavi od malih nogu, nastupa kao solo izvođač i članica zborova i vokalnih skupina na mnogim festivalima i takmičenjima duhovne i pop glazbe. Bila je i voditelj nekoliko bendova i zborova. Skladateljskim radom i pisanjem tekstova pjesama bavi se od 2020. godine i do sad iza sebe ima pet kantautorskih pjesama: “Slugo Božji”, “Ne brini nisi sam”, “Uz tebe smo Bosno i Hercegovino”, “Petra” i “Busovka sam tvoja”.

Autor teksta, glazbe i vokalnih dionica: Ivana Janko Stupar

Notacija vokalnih dionica: Josip Popović

Aranžman, mix i mastering: Josip Joco Vukoja

Snimano i mixano u studiju: Joco Music House Fojnica

Vokali snimani u studiju:  Amadeus Production Sarajevo

Produkcija: Josip Joco Vukoja i VS Lašvanske Dive

 

Izvođač: Vokalni sastav “Lašvanske Dive”

Aranžman gitare i programiranje: Josip Joco Vukoja

Klavijature:  Adnan Mušanović

Izvor: travnik-grad.info
n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img