spot_img
spot_img
N24MagazinGlazbaJ.Lo bila bijesna kad je čula da mora nastupati sa Shakirom: "Imamo...

N24 magazin

J.Lo bila bijesna kad je čula da mora nastupati sa Shakirom: “Imamo 6 je*enih minuta”

PODIJELITE ČLANAK

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez u svom dokumentarnom filmu pod nazivom Poluvrijeme, koji je nedavno premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu u New Yorku, otkrila je da je bila vrlo ljuta što je morala dijeliti pozornicu sa Shakirom na polufinalu Super Bowla.

Film predstavlja njezin ulazak u pedesete godine, a spomenuto je i poluvrijeme Super Bowla na kojem je J.Lo nastupila 2021. godine. Lopez je raspravljala s čelnicima Nacionalne nogometne lige zbog toga što su odlučili da dva izvođača odrađuju posao koji obično radi samo jedan.

“Imamo šest je*enih minuta. Imamo 30 sekundi pjesme, a ako uzmemo minutu, to je to, ostalo nam je pet. Moraju postojati određene pjesme koje pjevamo. Moramo imati trenutke u kojima pjevamo. To neće biti je*ena plesna revija. Moramo otpjevati svoju poruku”, rekla je Jennifer svom glazbenom direktoru te dodala da je to “najgora ideja na svijetu”.

“Ovo je nešto za što radim i čemu se nadam godinama”, naglasila je. J.Lo i Shakira su ipak odradile posao zajedno, ali je njihov odnos bio hladan i profesionalan.

“Znam da ljudi iz Super Bowla žele da budemo provučene kroz cijeli show. Ja nisam dobila potvrdu koliko ću minuta imati”, rekla je Shakira u jednom trenutku Lopez, na što joj je ova odgovorila: “Rekli su 12 minuta, što znači da bi ti trebala imati pola i ja pola.” J.Lo je zaključila da su im trebali dati 20 minuta za nastup budući da sudjeluju njih dvije.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img