N24SportJoško Gvardiol: Evo gdje prelazim na kraju sezone

N24-ZANIMLJIVOSTI

Joško Gvardiol: Evo gdje prelazim na kraju sezone

PODIJELITE ČLANAK

Jedan od najtraženijih obrambenih igrača svijeta Joško Gvardiol je intervjuu za Times ekskluzivno otkrio gdje prelazi na kraju sezone.

Igrač Leipziga je dao veliki intervjuu za Times, jedan od najuglednijih svjetskih medija, a u njemu je otkrio gdje želi nastaviti karijeru.

Joško Gvardiol: Želim igrati u Premier ligi, naslov je Timesovog intervjua s 21-godišnjim stoperom, koji će, po svemu sudeći, na kraju ove sezone postati najskuplji obrambeni igrač u povijesti jer će biti prodat za više od 100 milijuna eura.

Gvardiol je prethodnih mjeseci najviše povezivan s Manchester Cityjem i Realom, no čini se da ga nijedan od ta dva kluba neće dovesti. Točnije, Real ga sigurno neće dovesti, a ni City nema previše šansi.

Dva puta mi je propao transfer u Englesku. Prvo iz Dinama u Leeds, a onda prošlog ljeta iz Leipziga u Chelsea i nije mi bilo drago kada je Leipzig odbio. No, siguran sam da će mi treći put uspjeti, rekao je Gvardiol.

Gvardiol nije jasno rekao ime svog budućeg kluba, ali se zbog njegovih narednih riječi jasno da zaključiti da se radi o Chelseaju.

Nikad nisam vidio igrača kao što je Christopher Nkunku, nevjerojatan je. Svaki put kad pričam o njemu, kažem: ‘Gdje god on ode, želim s njim’, rekao je Gvardiol.

Nkunku je već prodan Chelseaju i postat će igrač Plavaca 1. srpnja ove godine, te je i Gvardiol nedvosmisleno poručio kako mu je londonski klub sljedeća destinacija.

Podsjetimo, Gvardiol je u Leipzig prešao prije dvije godine iz Dinama uz odštetu od 18,8 milijuna eura, a zagrebački klub će dobiti i 20 posto od Leipzigove zarade prilikom transfera Gvardiola u treći klub.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još