spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaKarleuša brutalno napala Hrvate, izbrisan joj Instagram: ‘Svaki ima djeda koji je...

SKANDALOZNO

Karleuša brutalno napala Hrvate, izbrisan joj Instagram: ‘Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe’

PODIJELITE ČLANAK

Srpska pjevačica Jelena Karleuša u petak je na Instagramu objavila status koji je mnoge ostavio bez teksta, a nakon kojeg joj je ugašen Instagram profil. Nadalje, otkazan je i koncert koji je trebala održati 9. svibnja u Crnoj Gori.

“Nevjerojatno je kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji. I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vrijeme Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade.
Da Crna Gora po tko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalaze u toj istoj Srbiji i ne vide neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida, već protiv naroda i zemlje koja ti hrani sunarodnjake”, napisala je na Instagramu Karleuša pa nastavila.

Svakom Hrvatu je djed ubijao Srbe, Albancu bio u plemenskoj bandi’

“Jer svakom Crnogorcu je djed Srbin, svakom Hrvatu je djed ubijao Srbe, svakom Bošnjaku djed nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, jer smeta ono -ić i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu s Kosova je djeda bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu u bandi koja je palila vjekovne srpske manastire”, nadalje je napisala pa dodala.

“Nikada nisam podržavala bilo kakav vid agresije, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva uvijek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji”.

Hotel u Crnoj Gori, u kojem je trebala nastupati, napisao je da se nema namjeru petljati u političku situaciju, no da moraju uskratiti gostoprimstvo onima koji u izjavama ponižavaju građane Crne Gore. Potvrdili su da je Karleušin koncert otkazan. “Razlog otkazivanja su nedavne izjave Jelene Karleuše kojima se na nedopustiv način vrijeđa država Crna Gora i njezini građani i u kojima je iznosila neprimjerene kvalifikacije i ocjene na račun crnogorske povijesti”, objasnili su.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img