spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleKraljica ljetne večeri: Jelena Rozga izgleda tako svježe u klasici s predobrim...

N24

Kraljica ljetne večeri: Jelena Rozga izgleda tako svježe u klasici s predobrim pomakom

PODIJELITE ČLANAK

U Splitu je počeo trodnevni ljetni glazbeni spektakl Melodije Jadrana, a Jelena Rozga zablistala je na otvaranju koje je obilježio koncert Zlatana Stipišića Gibonnija.
Svi željni dobre glazbe i dobre zabave znaju da je glavna adresa ovih dana za to Split, točnije Galerija Meštrović, a prva večerMelodija Jadrana bila je rezervirana za Gibonnijev koncert. Odlično svirku, dakako, nisu propustila ni poznata lica, a među njima se istaknula Jelena Rozga.

S velikim osmijehom na licu lijepa pjevačica nije skrivala dobro raspoloženje, a ono što nama stavlja osmijeh na lice njezina je izvrsna ljetna kombinacija za koju se odlučila.

Da su bijela košulja i traperice par za sva vremena i sve prigode, već odavno znamo, ali Jelena je staru dobru kombinaciju začinila odabirom ne tako svakidašnjih komada i tako donijela izdanje vrijedno spomena i kopiranja.

Odlična kratko rezana bijela košulja na sredini je nabrana te otkriva goli trbuh, ukrašena je zlatnim prstenom. Puf rukavi sve podižu na još zanimljiviju razinu.

Ovako dobra košulja zaslužuje par traperica koje nisu klasične pa je Jelena nosila vrlosvijetle cut out traperice visokog struka s izrezima baš na struku i širim nogavicama. U trapericama širih nogavica mogu se izdržati ljetne vrućine pa su savršen izbor za tople dane i večeri.

Sandale s visokom petom i mala bijela pravokutna Gucci GG torbica odlično su zaokružili Jelenino ljetno izdanje.

U galeriji smo vam pripremile nekoliko kratko rezanih bijelih košulja, inspirirane Jeleninom kombinacijom, a u paru sa širim hlačama visokog struka bit će odličan ljetni spoj.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img