spot_img
spot_img
N24VijestiBiHKupres otvara svoju skijašku sezonu u nedjelju

N24-VIJESTI

Kupres otvara svoju skijašku sezonu u nedjelju

PODIJELITE ČLANAK

Iz Sportsko rekreacijskog centra “Adria –ski” na Čajuši – Kupres najavili su da će s početkom nove skijaške sezone početi u nedjelju, 22. siječnja.

Kako su iz tog centra kazali u izjavi za Fenu, nakon najave o snježnim padalinama i padu temperature koja bi ohladila zrak i vodu za dodatno umjetno osnježivanje putem vodenih topova, ovaj centar u nedjelju otvara svoja vrata za sve ljubitelje zimskih sportova.

Napominju kako je sve spremno za početak sezone te da su cijene smještaja i drugih usluga usklađene s ostalim skijalištima u BiH.

U sastavu SKI centra od ranije su uključeni hoteli Tikvica, Adria ski i Jezero, a od ove godine na pola ski staze na raspolaganju je još jedan uslužni ugostiteljski objekt.

Otvaranjem sezone skijaši od nedjelje svakodnevno mogu uživati na preko 13 kilometara odlično pripremljenih skijaških staza s 5 ski-liftova.

Iz Centra također podsjećaju kako su sve staze međusobno povezane i udaljene nekoliko desetaka metara od središnjeg kompleksa hotela.

Ovo skijalište trenutno raspolaže s 5 ski-liftova, četvorosjedom u dužini od 1850 metara, jednom sjedešnicom (dvosjed) u dužini od 980 metara, dvije “sidro” vučnice u dužini od 1080 i 1150 metara, te baby liftom dužine 300 metara, piše Jabuka.tv.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img