spot_img
spot_img
N24VijestiBiHLIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE – Online pripreme za državnu maturu Republike Hrvatske –...

Vijesti

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE – Online pripreme za državnu maturu Republike Hrvatske – potpuno besplatno!

PODIJELITE ČLANAK

Libertas Međunarodno Sveučilište prvo je privatno sveučilišta u Republici Hrvatskoj na kom su do sada studirali maturanti iz 40 država sa svih kontinenata, najviše iz Sjedinjenih Američkih Država.

Uspješno nalazimo odgovore i rješenja na trenutne izazove kako bi maturantima omogućila sigurniji i jednostavniji put do upisa željenog fakulteta. Odgovornost koju imamo kao dio obrazovne zajednice nit je vodilja u našem poslovanju i projektu aktivnosti koje su usmjerene maturantima srednjih škola u Hrvatskoj i izvan nje.

Pred zadatkom osiguranja uspješne budućnosti u ovim izvanrednim okolnostima, pripremili smo brojne aktivnosti za maturante u školskoj / akademskoj godini 2021/2022., a jedna od tih aktivnosti su besplatne pripreme za polaganje hrvatske državne mature.

Predavati će Vam profesori koji su prepoznati stručnjaci iz svojih područja, od kojih ćete učiti, ponavljati za nadolazeće ispite kako bi stekli potrebna znanja. Mnoge prethodne generacije maturanata iskoristile su navedenu priliku i nastavili svoje obrazovanje te postali dio akademske zajednice.

Libertas Međunarodno Sveučilište Vam i ove godine pruža mogućnost besplatnih priprema za ispite državne mature – i to uonline obliku!

Besplatne online pripreme započinju u subotu, 22. siječnja 2022. godine i trajat će do 9. travnja 2022. godine, a održati će se iz obveznih predmeta državne mature: hrvatskog jezika, matematike, engleskog i njemačkog jezika na A ili B razini zavisno o izboru kandidata.

Rok za prijavu je 31. prosinac 2021. godine. Prijaviti se možete na www.libertas.hr/pripreme.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img