spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleMirta Šurjak oduševila haljinom na Sinjskoj alki

Magazin

Mirta Šurjak oduševila haljinom na Sinjskoj alki

PODIJELITE ČLANAK

Mirta Šurjak i ove godine je voditeljica programa Sinjske alke, a pojavila se u modnoj kombinaciji koju smo već vidjeli na njoj.

Voditeljica se pojavila u plavoj haljini jednog splitskog brenda, a u njoj se već pojavila na teniskom turniru u Bolu 2019. godine.

“Hvala vam od srca. Dobila sam zaista toliko komplimenata za ovu haljinu. Sve je pogođeno – boja, kroj, materijal, preoduševljena sam”, napisala je svojedobno ispod slike u kojoj pozira u spomenutoj haljini i dobila preko 2000 lajkova.

Na prošlogodišnjoj Alki, podsjetimo, njena je haljina talijanske kreatorice Elisabette Franchi izazvala pravu lavinu komentara, a najglasniji je bio Fashion Guru kojem je Mirta odgovorila prozivajući ga za diskriminaciju žena s atributima i seksizam.

“Umjesto da ponizno pognem glavu pod teretom modne kritike, zamislite, samosvjesno sam se usudila podignuti glas i odgovoriti na prozivke. Vjerojatno to sada radim posljednji put, ali u Dalmaciji kažu: ‘reć ili puknit’. Cijeli život sam prozivana i svrstavana u kategoriju praznoglavih žena samo zato što imam ženske atribute, koje nisam pitala, ali mi ih je priroda podarila”, kazala je tada.

“To posebno nervira modne zagovornike androginih tipova koji diktiraju životima i često pogubno izluđuju mlade djevojke povlačeći ih u anoreksije i bulimije. Takav stav koji se skriva iza tobožnjih modnih kritika je istodobno i diskriminatorski i seksistički. Čini mi se da je došlo vrijeme da netko javno digne glas i zaštiti normalnog, običnog čovjeka, to jest ženu. Za sve prijatelje – vidimo se na Maratonu lađa, modnim kritičarima za dišpet”, dodala je.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img