spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleMladoženja je ostavio ispred oltara a pogledajte što je njezina majka uradila

N24

Mladoženja je ostavio ispred oltara a pogledajte što je njezina majka uradila

PODIJELITE ČLANAK

Teško je zamisliti gori scenarij na dan vjenčanja za mladenku od toga da ju ostave pred oltarom, no to se desilo Duane Quinn iz Sacramenta u Kaliforniji. Naime, par dana prije same ceremonije, zaručnik ju je ostavio, a sve je već bilo naručeno.

Duane se namjeravala udati u luksuznom hotelu, koji im je sve skupa naplatio oko 33.000 eura.
No manje od tjedan dana prije vjenčanja, zaručnik joj je otkrio kako zapravo želi – odustati od svega.
Ovo je, naravno, bila strašna vijest. U šoku, trebalo joj je par dana da odluči što će učiniti. Bila je duboko povrijeđena i posramljena radi odbjeglog mladoženje. Ipak, njezina je mama Kari odlučila napraviti nešto drugo.
Odlučila je iskoristiti otkazano vjenčanje kao priliku da pomogne beskućnicima.
Kad je razmislila malo o svemu, uvidjela je da ipak iz svega može izvući nešto dobro. Jer ceremoniju i sve skupa su već platili i naručili te novac nisu mogli dobiti nazad.
– Osjetila sam duboku bol radi kćeri, slomljeno mi je srce. No uvidjela sam da iz svega možemo izvući i nešto dobro – naglasila je Kari.
Kari je odlučila da će izvući najbolje iz loše situacije i pozvala je beskućnike da pojedu što više hrane koju su trebali jesti uzvanici vjenčanja
No sama mladenka nije se pojavila na gozbi, bilo joj je sve skupa previše traumatično.
Na koncu se na događanju pojavila masa ljudi, beskućnici su krenuli pristizati i sve se na koncu pojelo. Ljudi su bili ganuti situacijom.
Jedan čovjek, Rashad Abdullah, koji je doveo svoju ženu i petero djece rekao je: Midas
Midas logo
– Kada prolaziš kroz teško razdoblje i borbu, da izađeš i radiš nešto drugačije i sa svojom obitelji, to je zaista bio blagoslov.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img