spot_img
spot_img
N24VijestiBiHNajava I. BOĆARSKOG TURNIRA “Duhovi” Nova Bila

DOĐITE I ZABAVITE SE!

Najava I. BOĆARSKOG TURNIRA “Duhovi” Nova Bila

PODIJELITE ČLANAK

Donosimo vam raspored utakmica za I. Boćarski turnir “Duhovi” Nova Bila:

PRVI KRUG

(raspored utakmica)

 

 

5.5.2024.

NEDJELJA U 17:00 SATI

1. Boćarski klub ”Dubrave” – (prva ekipa)

2. Kamenorezačka radnja ”Dujmović”

 

5.5.2024.

NEDJELJA U 19:00 SATI

1. Boćarski klub ”Dubrave” (mlade nade)

2. ”Kumovi i prijatelji” Nova Bila

 

 

6.5.2024.

PONEDJELJAK U 17:00 SATI

1. Pogrebno društvo ”Masline”

2. ”Dobri momci” Novi Travnik

 

6.5.2024.

PONEDJELJAK U 19:00 SATI

1. Bočarski klub ”Dubrave” (Brko i ekipa)

2. Održavanje zelenih površina ”Dujmović-Vuleta” (Boćarski klub ”Dubrave – druga ekipa”)

 

 

 

10.5.2024.

PETAK U 17:00 SATI

1. HKD ”Kandija” Bugojno

2. Osmrtnice KSB

 

10.5.2024.

PETAK U 19:00 SATI

1. ”Šalabajzeri” (Boćarski klub ”Dubrave” – četvrta ekipa)

2. MisterX

 

 

 

Napomena: Organizator, u dogovoru s natjecateljima, u slučaju loših vremenskih prilika zadržava pravo promjene termina natjecanja.

 

Nakon završenog razdoblja prijava na I. Boćarski turnir ”Duhovi” Nova Bila, čiji je organizator Boćarski klub ”Dubrave” Nova Bila” Travnik, kao i održanog ždrijeba za prvi krug natjecanja (detaljan pregled rasporeda svih utakmica slika 1.) danas je nakon uvodnog obraćanja predsjednika i Uprave kluba u 17:00 sati započelo natjecanje.

Predsjednik Udruge ”Boćarski klub Dubrave”, Ivica Augustinović, zajedno s članovima Uprave Zoranom Radeljić Jakićem i Nikolom Dujmovićem zahvalio je se svima koji su doprinijeli ne samo u organizaciji I. boćarskog turnira na području Travnika nego i osobama i članovima kluba koje su dale doprinos u izgradnji boćarskog terena bez kojeg natjecanje ne bi bilo moguće. Od ideje ”hajmo probati boćati” za manje od godinu dana  stvorili smo sve preduvjete da možemo reći ”idemo se natjecati”, to je na ”hvalu”  i vrijednost svih članova Boćarskog kluba ”Dubrave”. Budimo ponosni. Riječi zahvale upućene su i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB kao pokrovitelju predmetnog natjecanja.

Na I. boćarski turnir prijavljeno je ukupno 12 ekipa koji će svoje, znanje, vještine i spretnost imati priliku pokazati tijekom naredna dva tjedna.  

Organizatori natjecanja upoznali su sve ekipe kako ovaj turnir jeste natjecateljske prirode, ali kako će 50% nagradnog fonda ići u dobrotvorne svrhe, što je pozdravljeno od strane predstavnika svih ekipa.

Organizator natjecanja poziva sve dobronamjerne i zainteresirane ljude da svojim prisustvom podrže aktivnosti kluba, a za uzvrat garantiraju jedno pozitivno iskustvo i dobru atmosferu.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img