spot_img
spot_img
N24VijestiSvijetNesvakidašnja situacija: Djed zaboravio unuka

N24-VIJESTI

Nesvakidašnja situacija: Djed zaboravio unuka

PODIJELITE ČLANAK

Nesvakidašnja situacija dogodila se jučer na parkiralištu autoceste u središnjoj Frankoniji kada je djed (61) zaboravio svog unuka (11).

Djed i dječak bili su u zabavnom parku. Na povratku je jedanaestogodišnjak u automobilu zaspao. Nakon pauze za toalet na parkiralištu na A6kod Feuchta, djed se vratio u svoj automobil – kobni trenutak nepažnje, jer nije provjerio sjedi li unuk još uvijek u vozilu. Dječak je također izašao iz vozila i ostao na parkiralištu dok se njegov djed bezbrižno odvezao dalje.

Tek kod kuće, otprilike sat vremena kasnije, 61-godišnjak je shvatio da je sam. Zadnje sjedište u automobilu je bilo prazno! Potpuno šokiran, muškarac se odvezao u policijsku postaju u Schwandorfu i policajcima ispričao što se dogodilo.

Međutim: 61-godišnjak nije bio upoznat s područjem na kojemu je stajao i imao je problema s opisom na kojem bi parkiralištu na autocesti mogao biti njegov unuk.

Vozač iz istočne Europe, koji ni sam nije znao njemački, primijetio je dijete na parkiralištu. Vozača kamiona je uz pomoć člana obitelji obavijestio policiju.

 

Nakon prvotnog šoka, djed je uspio pokupiti unuka od policije u Feuchtu i odvesti se s njim kući, navode njemački mediji.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img