spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaNova akcija policije i USKOK-a: U tijeku je uhićenje deset osoba

U ČETIRI ŽUPANIJE…

Nova akcija policije i USKOK-a: U tijeku je uhićenje deset osoba

PODIJELITE ČLANAK

Ova nova akcija se provodi na području Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije te Grada Zagreba.

U tijeku su nova uhićenja u sklopu akcije policije i USKOK-a, objavljeno je jutros u najnovijem priopćenju, i to zbog proizvodnje i preprodaje droge. Ova nova akcija se provodi na području Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije te Grada Zagreba.
“Naime, objavio je USKOK, više osoba se osnovano sumnja da su u okviru zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga. Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanjuo čemu će pravodobno obavijestiti javnost, objavio je USKOK, a oglasila se i policija:
‘Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Osijek, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje kojim je obuhvaćeno deset osoba zbog sumnje da su počinili kaznena djela zločinačkog udruženja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK – Služba Osijek podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a uhićene osobe će predati pritvorskom nadzorniku”, objavila je policija.

 

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img