spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleOdlučila je živjeti na jahti. Sad je pokazala posljedice te odluke na...

Lifestyle

Odlučila je živjeti na jahti. Sad je pokazala posljedice te odluke na svom licu

PODIJELITE ČLANAK

AUSTRALKA koja je odlučila ispuniti svoje snove i putovati svijetom na jahti pokazala je kakve je to posljedice ostavilo na koži njenog lica.

Elayna Carausu (28) i njen suprug Riley Whitelum (37) svojim su avanturama na brodu skupili više od 764.000 pratitelja na Instagramu. S njima je na jahti i njihovih dvoje djece.

U utorak je pak Elayna objavila video “Zašto me nije bilo u posljednje vrijeme” u kojem je objavila da se pokušala riješiti melazme sa svog lica. Zbog smeđih mrlja po koži povukla se u sebe te se nije osjećala samopouzdano, priznala je.

 

 

Elayna 2014.

“Tek sad se osjećam dovoljno samouvjereno pred kamerom da vam pokažem kako zaista izgledam i da vidite ovo stanje koje me deprimiralo godinama. Shvaćam da je to tako beznačajna stvar, no opterećuje me”, rekla je.

Melazmu, koja može biti uzrokovana izlaganjem suncu i promjenama u razinama hormona, primijetila je 2018. godine, kad je bila prvi put trudna, a u drugoj trudnoći stanje se samo pogoršalo.

“Volim pjegice, ali ne ove pjegice koje su veliki komadi kože”, rekla je.

 

 

Elayna 2022.

Odlučila je isprobati tretman Fraxel, koji se smatra najučinkovitijim, ali je i vrlo bolan. Kako je objašnjeno, riječ je o laseru koji otapa gornji sloj kože kako bi ostala glatka epiderma bez pjega.

“Kad postane loše, povučena sam i ne pojavljujem se pred kamerom”, priznala je Elayna.

Dosad se tretmanu podvrgnula tri puta, a kako kaže, nastavit će ići na njega.

U travnju se par našao na udaru kritika jer su hranili morskog psa, dok je nedaleko bilo njihovo dijete.

“Mislim da snimanje ovog videa nije vrijedno rizika kojem izlažete svoje dijete. Klikovi nisu vrijedni toga”, poručili su neki, dok su drugi dodali da dječak Lenny izgleda uplašeno pored zvijeri.

Neki su ih upozorili i da na taj način uče morskog psa da ljudi imaju hranu i dovode u opasnost druge kojima bi se mogao previše približiti.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img