spot_img
spot_img
N24politikaOdluka je donesena, Boris Marjanović je kandidat za načelnika Viteza na Lokalnim...

LIJEPA VIJEST ZA VITEŽANKE I VITEŽANE!

Odluka je donesena, Boris Marjanović je kandidat za načelnika Viteza na Lokalnim izborima

PODIJELITE ČLANAK

Boris Marjanović, predsjednik OO HDZ BiH Vitez, po struci je profesor povijesti i zemljopisa koji načelničku poziciju obavlja od Lokalnih izbora 2020. godine na kojima je izabran s 5.710 glasova napustivši dužnost zastupnika u federalnom parlamentu i stavljajući se u potpunosti na raspolaganje lokalnoj zajednici. Ranije je obnašao dužnost općinskog vijećnika, a bio je ravnatelj Srednje škole „Vitez“.

Njegov rad se prepoznao tijekom njegovog posla te samim time na večerašnjoj održanoj redovitoj sjednici Općinskog odbora HDZ-a BiH Vitez razmatrao proces priprema za nastupajuće Lokalne izbore koji će biti održani u nedjelju, 6. listopada tekuće godine. Potvrdilo se da upravo Boris Marjanović i u narednom mandatnom razdoblju, kao načelnik općine Vitez, treba nastaviti brojne započete projekte i pokrenuti nove na zadovoljstvo svih Vitežanki i Vitežana.

 

S time u vezi, Općinski odbor HDZ-a BiH Vitez jednoglasno je potvrdio Marjanovića kao kandidata za općinskog načelnika, a ova kandidatura ima potporu i drugih stranaka članica Hrvatskog narodnog sabora koje djeluju u Vitezu I nastupaju kao koalicija HDZ BiH, HDZ-a 1990 i HSS-a SR.

 

Marjanović je izjavio povodom ovih odluka izjavio:

Izuzetno sam zahvalan svima koji su prepoznali kao pozitivno ono što smo radili protekle četiri godine u našem Vitezu te izrazili želju da sve započeto privedemo kraju i generiramo nove razvojne projekte, zajedno sa svim našim žiteljima i onima koji Vitez nose u srce. U narednom periodu, vodeći pozitivnu kampanju, sukladno zakonskim propisima i demokratskim vrijednostima nastavljam slušati potrebe svoje lokalne zajednice kako Vitez istinski bio ono što želimo, a to je naše istinsko središte u svakom smislu riječi“, izjavio je Boris Marjanović nakon sjednice OO HDZ BiH Vitez.

Također na sjednici je usvojena i koalicijska kandidacijska lista za Općinsko vijeće (HDZ BiH, HSS SR, HKDU), na kojoj je trideset osoba, predstavnika svih viteških naselja, raznolika po obrazovnoj, spolnoj, starosnoj i stručnoj strukturi, a nositelj liste i ovoga puta bit će Ranko Križanović. Lista će u cijelosti biti predstavljena nakon ovjere Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

 

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img