N24VijestiCrna kronikaOtac Mateja Periša je govorio o potrazi za sinom, koja traje već...

Vijesti

Otac Mateja Periša je govorio o potrazi za sinom, koja traje već skoro pet mjeseci

PODIJELITE ČLANAK

Za nestalim Matejem Perišem traga se već četiri mjeseca, a svaki trag mu se izgubio u Beogradu između 30. i 31. prosinca.

U jutarnji program na TV Prva se uključio njegov otac, koji je nekoliko mjeseci proveo u Beogradu kako bi sudjelovao u potrazi za sinom. Upitan ima li nekih novih informacija u slučaju, kaže:

“Novih informacija nema, ja sam u kontaktu sa srpskom policijom svaki dan i oni me obavještavaju za nova saznanja, ali ta saznanja nisu dovela do novih informacija koje bi pomogle u potrazi za Matejem. Želje da je živ su uvijek prisutne, ja očekujem da se Matej pojavi, jer ništa nije sagledano do kraja i ne postoji činjenica da je Matej završio u rijeci sa sigurnošću”, kazao je Periš.

“Više puta sam prošao cijelu priču, i uklapao u nju i prijatelje i policiju i moja neka razmišljanja, i stvarno je to jedna velika enigma. Matej nije nestao, on je otišao.

Moje mišljenje je da je Matej znao gdje ide i da ako se nešto dogodilo, da je to bilo neočekivano za njega. Sve su opcije otvorene i ja se nadam najboljem. Znam da ako bi se pronašao, da bi i u Hrvatskoj i Srbiji bilo veliko slavlje”, zaključio je.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još