spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaOtac Mateja Periša: Nema osmijeha. Mučno je, ali moram naprijed

Crna kronika

Otac Mateja Periša: Nema osmijeha. Mučno je, ali moram naprijed

PODIJELITE ČLANAK

Matej Periš nestao je prije točno četiri mjeseca u Beogradu.

Matej je u noći između 30. i 31. prosinca prošle godine izašao sa svojim prijateljima u noćni provod, nakon što su zajedno iz Splita doputovali na proslavu Nove godine. Nažalost, izlazak se pretvorio u agoniju koja traje već četiri mjeseca. Matej je nestao i nitko, 120 dana kasnije, ne zna gdje je.

Matejev otac: Bitno je da se još uvijek traga za njim

Srpska policija uspjela je otkriti kuda se Matej kretao od trenutka kada je izašao iz kluba “Gotik”, ali što se dogodilo nakon što je poslije gotovo 30 minuta trčanja došao do rijeke Save, još uvijek nije poznato.

Matejev otac Nenad i dalje gaji nadu da će zagrliti svog sina, a kako kaže, neprestano je u kontaktu s policijom koja provjerava sve nove informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku Mateja.

“I dalje nemam odgovor na ono što nas sve brine”

“Puno ljudi se zainteresiralo za slučaj, na društvenim mrežama nastalo je puno grupa. Šalju snimke, informacije… Ja svaki dan imam neke aktivnosti koje se tiču potrage, ali i dalje nemam odgovor na ono što nas sve brine. Bitno je da još uvijek postoji potraga za njim i da se radi na tome da Matej bude pronađen”, rekao je otac Nenad u razgovoru za Blic.

On je proveo u Beogradu 75 dana, nakon čega se vratio u Split. Nastavio je sa životom koji je živio dok Matej nije nestao. No ipak, više ništa nije kao prije. On nije isti. Živi s tim da ne zna gdje mu je sin.

“Ne uživam ni približno kao nekada”

“Živim prosječno. Funkcioniram nekako. Idem na posao, bavim se aktivnostima kojima sam se bavio i ranije. Naravno, to nije ni približno kako je bilo tada. Ne uživam ni približno u tome kao nekada, ali se trudim biti uključen u sve i biti koristan svojoj obitelji.

Da budem Nenad Periš. Bez obzira na to što osmijeha nema. Živim, radim… Mučno mi je, ali moram naprijed. Moram živjeti s tim da ne znam gdje je Matej”, kazao je Nenad.

“Nadamo se da će se neka vijest ili informacija pojaviti”

Matejeve sestre žive isto kao i njihov otac. U nadi da će vidjeti i ponovno zagrliti svog brata.

“Svi smo još u tome i očekujemo da dobijemo vijest, kakva god da je. Bez obzira na to što je prošlo puno vremena, nadamo se da će se enigma razriješiti, da će se neka vijest ili informacija pojaviti, da će se neko sjetiti nečega i da će to dovesti do kraja agonije koja traje četiri mjeseca”, zaključio je Nenad Periš.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img