N24VijestiCrna kronikaOtac nestalog Splićanina: Na snimku je moj sin, moje nade su sve...

Vijesti

Otac nestalog Splićanina: Na snimku je moj sin, moje nade su sve veće

PODIJELITE ČLANAK

Nenad Periš, otac nestalog Mateja rekao je da mu snimke objavljene na portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.

“Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zaista moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstrisati šta se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno”, rekao je on i dodao:

“Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce?

Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može da se ogradi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potrebano angažiranje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao”, rekao je Periš, piše Slobodna Dalmacija.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavijesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je obitelj navela kao kontakt: +38598432700.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još