spot_img
spot_img
N24VijestiOvo je jezivi e-mail koji su jutros dobile škole: Prerezao sam joj...

Vijesti

Ovo je jezivi e-mail koji su jutros dobile škole: Prerezao sam joj grkljan, imam mnogo oružja, odnijet ću živote

PODIJELITE ČLANAK

Dojave o bombama jutros je dobilo više od 200 osnovnih i srednjih škola širom Beograda, kao i jedan vrtić.

Nove dojave o bombama počele su stizati u ranim jutarnjim satima, a mail sa istim sadržajem stigao je na adrese više različitih škola.

– Ne mogu u potpunosti razumjeti što me tjera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da bi se ostavilo bar neko objašnjenje za mnoge radnje. Četvrtak, 11. studeni 2021. Beograd, uvečer. Vidio sam mladu djevojku. U meni se sve “srušilo”, a ja sam jurio za njom. Čuvši moje korake, okrenula se, ali ja sam je sustigao, zgrabio za vrat i odvukao na smetljište. Počela se opirati, a onda sam joj prerezao vrat nožem. Počinio sam 3 slična ubojstva mladih djevojaka u Srbiji. Tijela su raskomadana i zakopana u poljima. Samo sam pokušao posao obaviti brzo i bezbolno. Umoran od ovog užasnog života. Ništa se ne mijenja – svi mi se smiju, nitko ne vidi za što sam sposoban. Ja nemam budućnost. Imam oružje. Mnogo oružja. Ubit ću se, odnoseći što više života. Ako postoji raj na svijetu, onda će djeca sigurno otići tamo, a ako nema raja, onda ću ih spasiti od patnje ovdje na zemlji – navodi se u mailu koji su primile škole širom Beograda, a do kog je došao dnevni list Danas.

Dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi dobilo je više od 200 osnovnih i srednjih škola širom Beograda, kao i jedan vrtić, a planirano je da nastava bude online u većem broju škola, piše Kurir.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img