spot_img
spot_img
N24SportNogometPITANJE DANA Gdje ćete gledati utakmice hrvatske nogometne reprezentacije?

N24

PITANJE DANA Gdje ćete gledati utakmice hrvatske nogometne reprezentacije?

PODIJELITE ČLANAK

Opet ćemo svjedočiti vatrenom ludilu i vremenu u kojem nacija živi uz vatrene. Gdje ćete vi gledati utakmice? Odgovorite u našoj anketi.

Od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj će se održati Europsko nogometno prvenstvo 2024. Hrvatska nogometna reprezentacija jesenas se kroz kvalifikacijsku skupinu plasirala na novo veliko natjecanje koje ćemo ovoga ljeta sa zanimanjem pratiti.
Hrvatska reprezentacija svoje je protivnike na Euru 2024. saznala 2. prosinca prošle godine. Tada je u Hamburgu održana ceremonija ždrijeba. Izabranici Zlatka Dalića izvučeni su u skupinu B zajedno s reprezentacijama Španjolske, Italije i Albanije. Da, čini se to kao vrlo teška skupina u kojoj su bivši svjetski i europski prvaci poput Španjolske i Italije. No, Hrvatska je u prošlosti pokazala da se itekako dobro zna nositi s takvim, najjačim reprezentacijama na svijetu. S druge strane, reprezentacija Albanije nam je nepoznanica, to je jedna od rijetkih europskih momčadi protiv koje još nikada nismo igrali od neovisnosti.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img