spot_img
spot_img
N24VijestiBiHPoziv i zamolba za financijsku potporu proslave 150-te obljetnice župe Suho Polje

Svi ste dobro došli!

Poziv i zamolba za financijsku potporu proslave 150-te obljetnice župe Suho Polje

PODIJELITE ČLANAK

Priprava za obljetnicu postojanja župe započela je uz program predavanja i propovijedi kroz pobožnost trinaest utoraka sv. Anti Padovanskom.

Središnja proslava 150 godina župe UBDM Suho – Polje ove godine obilježava se na sam dan Velike Gospe nakon pučke mise pod sloganom ” SVEKUPREŠKO OKUPLJANJE “.

Plan je da se okupe mnogobrojni kuprešaci kao i dragi gosti u blizini crkve uz prigodan zabavni program.

Otvoren je podračun koji služi isključivo za donacijska sredstva u svrhu “SVEKUPREŠKOG OKUPLJANJA”.

Stoga sve Vas ovim putem molimo, a koji se utječete Mariji, Majci Božjoj i koji posjećujete župu UBDM na Suhom Polju da pomognete svojim prilozima, koliko tko može i želi kako bi ovo okupljanje prošlo lijepo i ugodno.

Donosimo troškovnik prema planiranom utrošku sredstava po pojedinim stavkama kao i broj računa na koji možete uplatiti novčana sredstva:

150_godina_župe_troškovnik.jpg

Također u cijelosti prenosimo i zamolbu župnika fra Nike Petonjića:

“Već je vijest o proslavi 150-te obljetnice naše župe došlo do ušiju naših župljana, kako onih stalno nastanjenih u župi i u samom Kupresu, tako i do onih koji su razasuti diljem svijeta. Želja nam je da slavlje uzveliča što veći broj vjernika osobito onih kojima je visoravan u srcu, koji štuju Gospu Suhopoljsku. U planu je da nakon centralnog misnog slavlja svi prisutni budu dionici i agapea, tjelesne okrepe. Kako je to zahtjevan pothvat, a mi ga u župi nismo u stanju sami iznijeti ovim pismom apeliram na dobrotu svih koji želite da sve bude na razini koju župa i obljetnica zaslužuju. Pomozite nam svojim novčanim prilogom kako bismo sve na vrijeme osigurali i pokazali da hoćemo i želimo biti dobri domaćini.

U prilogu je tabela sa stavkama i nekakvim okvirnim cijenama. Konačna cifra se na prvu čini velikom i teško nedostižnom ali ako se uključite i vi svojim prilogom postat će mogućom.

Svoje darove, priloge možete uplatiti na bankovni račun župe ili direktno u župni ured u Suhom Polju, Kupres.

Unaprijed zahvaljujem i pozivam vas na naše slavlje”.

crkva_150_godina_zupe_suhopolje_.jpg

 

“Uvijek ostanite blizu nebeskoj Majci, jer ona je more koje moramo prijeći da bismo stigli do obala vječnoga sjaja.”

Izvor: Kupreski radio

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img