spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaPoznati hrvatski nogometaš napao svoju suprugu: Lupio ju je o zid, pa...

Poznati hrvatski nogometaš napao svoju suprugu: Lupio ju je o zid, pa otišao autom

PODIJELITE ČLANAK

Puno je primjera kad se “gube konci”. Kad nasilje zavlada, a razum zataji. Bilo je dosta takvih primjera, jedan od posljednjih slučajeva i onaj Denisa Buntića koji je “zabavljao” javnost u drugoj polovici prošle godine, ali nije jedini hrvatski slučaj…

Daleko od toga. Prije dvije godine tako je jedan neimenovani hrvatski nogometaš, danas 39-godišnjak, imao posla s policijom zbog obiteljskog nasilja. Kako su tada pisali mediji, negdje u ovo doba godine imao je izljev bijesa u ranim jutarnjim satima.

 

 

Prema toj optužnici nogometaš je suprugu, ničim izazvan, primio objema rukama te je lupio o zid. Zatim joj je istrgnuo mobitel iz ruke bacivši ga s 5. kata balkona na pločnik pred stambenu zgradu. Vidjevši da u nastalom metežu njegov sin školarac uzima svoj mobitel naslutivši da želi zvati policiju, i njemu je uzeo telefon iz ruke.

Sjeo na poklopac njezinog auta

Potom je, prema policijskoj prijavi, onemogućio supruzi odlazak do policijske postaje. Ona se, naime, bila sjurila na cestu i sjela u vozilo, a on je sjeo na poklopac motora njezina auta.

“Sve je to kod nje izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti kao i povredu dostojanstva, a na kraju je ipak sve uspjela prijaviti policiji koja je odmah intervenirala te s odmakom od 12 sati uhitila 37-godišnjeg nogometaša.”, vijest je tada donio Jutarnji list. Pod ingerencijom policije bio je do sutradan do 10 sati ujutro. Iz policije je izašao s prijavom za kršenje članka 10.st 1. toč. 1 i 5. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, nakon čega je slučaj dospio i do zagrebačkog suda koji mu je izrekao 6000 kuna novčane kazne.

Vratimo se na Buntića. U Ljubuškom, tamo gdje su živjeli, svašta se događalo, prema izjavama Klare Buntić. Navodno i dok je bila u drugom stanju, kako je otvoreno pričala:

‘Tukao me nogama’

“Meni je jako teško razgovarati o ovome svemu, u šoku sam, apsolutnom šoku. Teško mi je, s emocijom prolazim kroz to sve, ipak je moj suprug. Nasilja je nažalost oduvijek bilo, ali nikad kao u ovom intenzitetu zadnjih godina.”

“Tukao me rukama nogama, svime, mislim da je bio neki predmet, ali mi se zacrnilo, čini mi se da je fen u pitanju, po glavi, rebrima, što god je stigao”, govorila je. “Zadnji put kad je bio nasilan je bilo dan prije djetetovog krštenja, on je dok je mene udarao, imao dijete u rukama. Niko od prisutnih ga nije spriječavao, upravo zbog toga što je beba bila kod njega”, tvrdila je.

 

Denis Buntić se od rukometne karijere oprostio 2018-te godine. U hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, europsko srebro i bronzu, kao i olimpijsku bronzu 2012. godine. Igrao je na poziciji desnog vanjskog, visok je gotovo dva metra.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img