N24VijestiCrna kronikaPrije nekoliko dana na autocesti smrtno stradale majka i kći. Danas je...

N24 Crna kronika

Prije nekoliko dana na autocesti smrtno stradale majka i kći. Danas je u bolnici preminuo i sin (15)

PODIJELITE ČLANAK

Iz policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su kako je u bolnici preminuo 15-godišnjak, francuski državljanin, koji je stradao u nesreći na autocesti A3 24. srpnja. Tada su na mjestu nesreće poginule njegova majka i sestra, a on i još jedno dijete iz obitelji su teško ozlijeđeni.

“Danas je Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske obaviješten iz Kliničkog bolničkog centra Osijek da je jučer u navedenoj bolnici u poslijepodnevnim satima preminuo 15-godišnjak. Navedeni 15-godišnji državljanin Republike Francuske je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, koja se dogodila dana 24. srpnja, oko 22:55 sati”, izvijestila je danas policija.

BMW nije držao razmak

Nesreća se dogodila 24. srpnja oko 22:55, na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Nove Gradiške, a u njoj su sudjelovali kamion i BMW.

BMW-om francuskih registracija upravljao je 40-godišnjak iz Turske. On nije tijekom vožnje držao dovoljan razmak između svog automobila i kamiona, zbog čega je došlo do udara prednjeg dijela BMW-a u stražnji dio poluprikolice kamiona austrijskih registracijskih oznaka, objavila je policija.

Kamionom je upravljao 62-godišnji vozač iz Turske.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još