spot_img
spot_img
N24SportPrijem uspješnih sportaša KK “Mladost” u prostorijama Općini Vitez

Prijem uspješnih sportaša KK “Mladost” u prostorijama Općini Vitez

PODIJELITE ČLANAK

Dana, 02.11.2021. godine u sali Općine Vitez, općinski načelnik Boris Marjanović i predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro upriličili su prijem za sedam uspješnih sportaša i dva trenera Karate kluba “Mladost” Vitez iz Viteza.
Balkansko prvenstvo za djecu i seniore održano je u Poreču 15.-17.10.2021. godine na kojem je sudjelovalo 11 zemalja i nastupalo 884 natjecatelja. Karate klub “Mladost” iz Viteza već prvog dana je imao zapaženih rezultata. Nastupale su seniorka Zenira Bektaš u kategoriji borbe -61 kg, Edna Jusufbašić u kategoriji djevojčica borbe 11 godina -44 kg koja je osvojila 5. mjesto, Sebastijan Paradžik i Semin Hidić u kategoriji kate dječaci 9 godina i Hamza Adilović u kategoriji kate dječaci 8 godina koji je osvojio zlatnu medalju te tako postao prvak Balkana. Drugi dan Balkanskog prvenstva nastupila su tri natjecatelja koji su osvojili dvije medalje, jednu zlatnu i jednu brončanu. Zlatnu medalju je osvojio Belmin Spahić u kategoriji borbe dječaci +52 kg i tako postao prvak Balkana. Brončanu medalju osvojio je Emrah Plivčić u kategoriji borbe dječaci 12 godina -37 kg, dok je Harun Redžić imao zapažen nastup u kategoriji borbe dječaci 12 godina -52 kg. treću dan nastupa osvojene su tri medalje i to jednu srebrnu i dvije brončane. Srebrnu medalju osvojio je Salih Mujkić u kategoriji borbe dječaci -45 kg, dok su brončane medalje osvojili Nadja Žigonja u kategoriji borbe djevojčice -40 kg i muški kata tim u sastavu Hamza Adilović, Semin Hidić i Emel Mangić.

Prijemu je, uz trenere Aldina Adilovića i Zeniru Bektaš nazočila i Marija Grabovac, pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti.

U ugodnoj atmosferi, općinski načelnik Boris Marjanović i predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro čestitali su članovima i trenerima KK “Mladost” Vitez na ostvarenim rezultatima te uručili prigodne darove sa željom da i u narednom periodu ostvaruju dobre rezultate na ponos kluba i lokalne zajednice.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img