spot_img
spot_img
N24VijestiBiHReportaža N24: Restoran Marinero u Neumu je mjesto koje trebate posjetit

Restoran sa odličnom ponudom i kvalitetom!

Reportaža N24: Restoran Marinero u Neumu je mjesto koje trebate posjetit

PODIJELITE ČLANAK

Neum je općina na jugu Hercegovine. To je jedini bosanskohercegovački izlaz na Jadransko more. A posljednjih godina u Neum pristiže sve veći broj turista tijekom cijele kalendarske godine. I mi smo posjetili Neum i uživali, a posjetili smo jedan poseban restoran koji doista, kada dođete u Neum trebate posjetiti.

“Sadašnji Marinero je bio maleni kafić koji je smješten na samoj magistrali, u srcu Neuma, između Konzuma i benzinske postaje Auro te je kao takav oduvijek bio na primamljivoj i zanimljivoj lokaciji dostupnoj svima, bilo da ste u Neumu ili ipak samo u prolazu. 2010. godine se tati učinio zanimljiv prostor i vidio je potencijal da se od malenog kafića pokuša napraviti jedna malo veća priča”, govori nam vlasnica restorana.

Vizija, inovacije i ponuda

“Tako je i bilo uz viziju i Božju pomoć te kontinuiran rad, zalaganje, ulaganje te konstantno unaprjeđenje ponude smo nastojali i uspjeli napisati jednu ozbiljnu priču za koju se danas itekako zna. Ulaskom u 2023. godinu smo odlučili unijeti neke inovacije u samu ponudu tj. proširiti jelovnik na kojem danas imamo jako široku ponudu za sve generacije i ljubitelje dobre hrane, bilo da se radi o brzoj hrani , ribi i morskim plodovima ili o kvalitetnim komadima mesa kao što je biftek”, dodaje vlasnica.

Ponudu restorana možete vizualno doživjeti kroz društvene mreže preko Instagrama i Facebooka kao jedan vidi komunikacije modernog vremena. Restoran je osvježio ponudu, a logotip kao dodatni pečat prepoznatljivosti. Da bi bili dostupni baš svima potrudili su se da ponuda bude dostupna i putem besplatne dostave na adrese.

Planirana nova ulaganja

“Ove zime imamo u planu dodatno urediti prostor tj. interijer i eksterijer samog restorana te tako učiniti Marinero još primamljivijim našim gostima.
Mogu ponosno kazati da smo jedan od rijetkih restorana u Neumu koji se mogu pohvaliti radom kroz cijelu godinu te kao takvi nastojimo uvijek dati prioritet domaćim ljudima u zapošljavanju. Naši stalni i zadovoljni gosti jesu zapravo najveća motivacija da uvijek dajemo sve od sebe i da se uvijek trudimo više i bolje”, dodaje vlasnica restorana.

Ljubav prema ugostiteljstvu

“U tim nastojanjima smo počeli , radimo i nadam se da ćemo raditi još dugi niz godina jer ugostiteljstvo je grana kojom se možete baviti tek ako volite to što radite, a ljubav je oduvijek bila pokretač lijepih priča. Skromno mogu kazati da smo, možda ponajviše poznati po dobroj pizzi koju imamo već dugi niz godina na jelovniku kao i široki izbor istih poštujući sve zahtjeve i potrebe gostiju, a ne umanjujući kvalitetu i kvantitetu”, dodaje za kraj vlasnica.

Izvor. Redakcija n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img