spot_img
spot_img
N24MagazinRimca u Neveri provozao bivši prvak Formule 1

Magazin

Rimca u Neveri provozao bivši prvak Formule 1

PODIJELITE ČLANAK

Mate Rimac i bivši prvak Formule 1 Nico Rosberg zajedno su se vozili u Neveri.

Prilikom sjedanja u automobil Rosberg je skinuo rukavice i s divljenjem dirao unutrašnjost automobila. Potom je naišao na hrpu papira i pitao Rimca što je to.

“Osiguranje”, rekao je Mate, a Nico je dodao kako je to uvijek dobro imati. Rimac mu je objašnjavao pojedine karakteristike automobila te ga upozoravao da pričeka s vratolomijama dok se ne navikne na automobil.

Rimac je u jednom trenutku zamolio Rosberga da ne drifta po hrvatskim autocestama, a u drugom s rukom preko očiju i osmjehom od uha do uha rekao da će ga “ubiti zbog toga što mu radi”.

Mate je video podijelio na svom Facebook profilu i napisao: “Nico je prvi put vozio automobil u Zagrebu. Skoro sam se uneredio u gaće.”

Naime, mjesec dana nakon što je dovršen prvi serijski primjerak Rimac Nevere, automobil #000, automobil #001 isporučen je svom vlasniku – Rosbergu. Prije nego što je automobil poslan u njegov dom u Monaku, Rosberg je stigao u sjedište Rimac Grupe u Hrvatskoj kako bi popratio najnovija događanja i vidio svoj primjerak Nevere prvi put uživo.

Prvi ozbiljan test Rosberg je imao prilikom izlaska iz same tvornice, gdje je novim automobilom morao proći kroz prilično uzak prostor između drugih parkiranih automobila.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img