N24MagazinSanelin ispad u 'Braku na prvu' razočarao publiku: 'To je rječnik jedne...

Magazin

Sanelin ispad u ‘Braku na prvu’ razočarao publiku: ‘To je rječnik jedne dame? Vulgarno i ružno’

PODIJELITE ČLANAK

Sanela je javno prozvala i oštro oplela po Mislavu, Erni i Jasmini, a uvrijedila se i Goga. Nakon kritika i burnih reakcija kandidata, u bijesu je napustila ceremoniju.

Posljednja epizoda emisije ‘Brak na prvu’ malo koga je ostavila ravnodušnim. Gledatelje je najviše iznenadila Sanela koja je obećala na posljednjoj ceremoniji napraviti show, a to je i ispunila.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Gledatelji su odmah na društvenim mrežama u komentarima raspravljali o oštrom sukobu, dok su neki branili Saneline postupke, drugi su ju oštro kritizirali, ali i žalili Edina.

Jasmine oprosti što sam te ispljuvala. Trebalo je ovo izdržati – napisala je tako jedna komentatorica.

24sata

– Dajte ljudi pokrenimo peticiju da oslobodimo Edina, on sam to ne zna – žalili su drugi Edina.

24sata

– Edine vrati Audi u renta car pali golfa 2 i spašavaj se dok možeš – neki su se i našalili sa situacijom.

24sata

– Edine ako si u opasnosti trepni dvaput

24sata

– Kakav rječnik za jednu samoprozvanu damu? – samo je jedan od mnogih komentara koji osuđuju Sanelinu reakciju.

24sata

S druge strane, bilo je i onih koji su Saneline postupke opravdavali, ali Gogu kritizirali.

– Ja podržavam Sanelu u svakom smislu te riječi! A Goga, znate onaj osjećaj kada vas je sram umjesto nekoga, e tako se ja osjećam kada gledam nju – napisala je jedna gledateljica.

24sata

– Ovo se ništa ne bi dogodilo da Erna nije bila ljubomorna. Sanela i Edin pošteno su rekli da odlaze i htjeli su vani nastaviti. Erna nije mogla podnijeti situaciju i istinu pa ih je cinkala. Ostatak ljudi, od Mislava i dalje, ih je jako ružno proglasio izdajnicima, jadnicima, preljubnicima, a što nikako nisu bili. Svi su, posebno Sanelu, nastavili vrijeđati što je dno dna od tih ljudi. Naravno da je to Sanelu izvrijeđalo, a Edin šuti jer nisu njega kao što su nju blatili i nije se snašao. Cura se ima pravo braniti, ali ne vulgarizmima zbog kojih nam pada u očima jer ima drugih riječi, a Jasmin je bezobrazan jer jedno pred kamerama, a drugo iza leđa. Goga je jako loša osoba, a i Mislav nije fer. Bolje bi bilo da nisu tražili ostati u showu dalje, trebali su izići – branila je druga Sanelu, ali kritizirala druge kandidate.

24sata

– Sanela je nježna i emotivna žena, godine tu ne igraju nikakvu ulogu, ili si takav ili nisi, potpuno razumijem kako se osjećala kad su je napali, žao mi je što je Edin nije branio. Ona Andrea, takav tip žena ne volim, tobože, što si sad tužna, a izvrijeđala ju je maksimalno i njene neke insinuacije, kao bolje da ne kažem što je bilo, obična zločesta manipulatorica – napisala je komentatorica pa nastavila:

Ivona skroz u redu cura, nekako najpozitivnija osoba. Goga, bože me sačuvaj ikada takve prijateljice, iskoristila Kristinu pa je ogovarala, ogovara na sve strane pa se onda čudi kako je netko mogao reći to što je ona tračala – osudila je treća Gogu, ali također branila Sanelu.

24sata

– Nijedna nije u pravu. Goga je podmukla i dvolična osoba, a Sanela možda i nije toliko loša, ali se totalno otela kontroli. Trebala je Mislavu i Erni reći u lice sve što ih sljeduje, nego je šutjela pa došla govoriti o njima kad nisu tu. Napravila je šou i pokazala svoje pravo lice. Za sebe kaže da je dama, a toliko je vulgarnih riječi izgovorila da je to katastrofa! – mnogi su gledatelji ostali neutralni jer im se nije svidjelo ponašanje niti jedne strane.

24sata

n24.ba
PODIJELITE ČLANAK
spot_img
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

Pročitajte još