spot_img
spot_img
N24MagazinZanimljivostiŠanse za pobjedu upravo su postale još veće: Baby Lasagna rasturio je...

MOŽE LI ODNIJETI POBJEDU?

Šanse za pobjedu upravo su postale još veće: Baby Lasagna rasturio je pred žirijem

PODIJELITE ČLANAK

Kritičari ističu da je ovo bio najbolji nastup hrvatskog predstavnika do sada te mu predviđaju velik broj bodova od stručnog žirija, koji je smatran najvećom preprekom do konačne pobjede

Sinoćnja proba uoči finala Eurosonga bila je među možda i ključnima za pobjedu jer je upravo ove nastupe stručni žiri 37 zemalja uzeo u obzir za dodjelu bodova. Sjajna vijest je da je na njoj Baby Lasagna – rasturio!

Tako barem piše ugledni escdaily.com, portal koji stručnim i kritičkim komentarom prati svaki nastup probe, a za razliku od mnogih drugih, za hrvatskog predstavnika imao je samo riječi hvale!
‘Baby Lasagna namjerno je ograničio pjevanje s publikom kako bi ovaj nastup prilagodio žiriju. Pametan potez Hrvata, koji ne prvi puta ove godine koliko ovo shvaćaju ozbiljno’, pišu komentatori i nastavljaju:
Iako ova pjesma nikada neće biti primjer vokalne izvedbe za udžbenike, mora se reći da je večeras Baby Lasagna zvučao najbolje do sada. Nakon mirnog starta, u posljednjoj minuti pjesme daje gas i zaokružuje odličan, profesionalan i kontroliran nastup’, pišu stručnjaci pa dodaju zanimljiv komentar za kraj.

‘Ovo više sliči na Maneskin nego Kaariju!’

I jedan od najvećih konkurenata Baby Lasagne, Švicarac Nemo, dobio je velike pohvale, iako je njegov nastup na par mjesta kritiziran zbog slabijih vokalnih izvedbi. Ipak, označen je kao potencijalni pobjednik žirija.

No, više od 50% glasova donijet će publika, a upravo kod nje je ‘Rim Tim Tagi Dim’ zasad uvjerljivi favorit, što je pokazalo i glasovanje novinara koji su najviše bodova dodijelili upravo Hrvatskoj.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img