spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleSara Kordić-Microinfuenser godine i poduzetnica Cocopat torbica ekspluzivno za N24 otkriva šta...

OGLEDALO MLADIH!

Sara Kordić-Microinfuenser godine i poduzetnica Cocopat torbica ekspluzivno za N24 otkriva šta se krije iza njenog uspjeha i kako ona vidi svijet društvenih mreža danas

PODIJELITE ČLANAK

Ekipa N24 se svaki put iznova trudi da medijski prostor pruži onima koji to zaslužuju pa tako i ovaj put. Došli smo na ideju da obavimo kratki intervju s našom Sarom Kordić iz Busovače i upoznamo njezinu bajku.

U današnjem digitalnom dobu svijet brzo mijenja i sa njim dolaze nove zvijezde koje osvajaju naše ekrane i srca. Među njima je upravo i Sara, mlada i dinamična influenserka koja je svojim autentičnim pristupom i neiscrpnom energijom uspjela da prikupi tisuće pratitelja na društvenim mrežama. Njena priča je inspirativna kombinacija strasti, rada i neodoljive karizme koja privlači sve više fanova svakog dana.

1. Draga Saro, prije svega hvala ti što si se odazvala našem pozivu i odvojila svoje vrijeme za kratko upoznavanje i ulazak u tvoj svijet. Reci nam nešto o sebi?

Prije svega hvala na pozivu cijeloj ekipici N24 portala! Moje ime je Sara, rodjena u Novoj Biloj te živim i radim u Busovači. Bachelor sam Ekonomskog fakulteta, smjer Poduzetnički menadžment. Vjerujem da ste svi čuli za brend Cocopat, koji smo osnovali mama, moje dvije sestre i ja, tako da je to moj “full time” posao.

2. Dobitnica si nagrade za Microinfluensera godine? Jesi li očekivala nagradu, kakve promjene je ta nagrada unijela u tvoj život?

Kao prvo jako sam počašćena što su me primjetili i izabrali da konkuriram sa drugim Microinfluenserima. Iskreno, potajno sam se nadala, kao i svi, no nisam očekivala da ću osvojiti nagradu. Od promjena mogu navesti napredak poslovanja sa klijentima i učestovanja u novim kampanjama.

3. Kada se javlja ljubav za Instagram, društvene mreže, influenserski svijet?

Vierovali ili ne, ja sam bila ona osoba koja je tvrdila da se nikad nece snimati za Instagram i izlagati svoj privatni zivot, no u nekom

trenutku, radi promocije naseg brenda, to je jednostavno postao prirodni iduci korak. I tad se radja moja ljubav prema tom nacinu komunikacije.

4. Na koji način funkcionira tvoj sadašnji posao s obzirom da si i jedna od osnivačica torbica brenda Cocopat? 

Cocopat je brend iza kojeg stoje mama i tri kćerke. Nastao iz male dječije sobice prije nešto više od 10 godina. Trenutno naš kolektiv broji oko 15 divnih žena. S obzirom da sam ja zadužena za marketing i društvene mreže, jako lako uskladjujem posao i influens jer sam u biti ispred kamere i ekrana 0-24 gdje stvaram kontent za oba profila, organiziram spiskove, komuniciram sa klijentima, partnerima i dobavljačima.

5. Koje su mane a koje vrline tvog posla?

Kao što već svi znaju jako je teško a u jednu ruku i lako raditi sam za sebe.

Najveca mana kada radite za sebe je to što morate biti konstantno dostupni, vaše radno vrijeme nikad ne prestaje. No dobra stvar je to što se sav taj trud isplati kada vidite dobre rezultate i zadovoljne kupce.

6. Je li teško danas uspijeti u malom gradu, sredini? 

Mozda bi bilo tesko uspjeti da se pretvaram da sam nesto sto nisam, ali svi koji me poznaju znaju da sam uzivo ista kao i “online”.

7. Po tvom misljenju tko je najuspješniji do sad na polju influensera kada govorimo o prostorima Središnje Bosne? Čiji rad iznimno cijeniš?

Moja mama je moj najdraži influenser haha😊 Salim se, volim da pratim influensere koji šire pozitivnu energiju što naše, što strane.

8. Što bi promjenila u današnjem svijetu mode da možeš? 

Iskreno ne bih ništa promijenila jer se trenutno toliko ljudi ne opterećuju sa stilom kao prije.

Ne pratim toliko slijepo modne trendove, ali volim poneki ubaciti u svoj stil. Ja se uvijek vodim tim da je udobno ali stylish.

9. Odakle crpiš energiju i motivaciju za posao kojim se baviš?

Crpim energiju iz svakodnevnih situacija, te iz društvenih mreža(Instagram, Tiktok, Pinterest) i po meni je to neiscrpan izvor motivacija i ideja. Stay tuned!

10. Za kraj, što možemo očekivati od tebe u skorije vrijeme?

Planiram da nastavim sa razvojem našeg brenda, dok se i dalje razvijam kao influenser. A u skorije vrijeme možete očekivati niz  uzbudljivih projekata i sadržaja🩵.

 

Ovo je bila kratka priča s našom Sarom, djevojkom koja svojim radom i kreativnošću može biti uzor drugima!

Zahvaljujemo se Sari na izdvojenom vremenu i želimo joj puno sreće u nastavku!

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img