Ako vam nedostaje ideja za ručak, onda su šnicle u neodoljivom umaku, idealan odabir. Pripremite ih na ovaj način, iznenadit će vas mekoća mesa!
Sastojci:
4-6 svinjskih odrezaka
4 žlice juhe ili vode
4 žlice slatkoga vrhnja za kuhanje
2 kisela krastavca
2 žlice senfa
sol, papar, Vegeta
2 žlice ulja
sjeckani peršin
Priprema:
Svinjske odreske lagano istucite batom, začinite solju, paprom i Vegetom pa pržite na 2 žlice ulja. Izvadite ih i pokrivene držite na toplome. Masnoći od prženja dodajte juhu/vodu i vrhnje, promiješajte. Kisele krastavce narežite na kockice pa umiješajte u vrhnje. Dodajte senf, sjeckani peršin pa prokuhajte, začinite po želji. U umak vratiti šnicle, promiješajte i odmah poslužite uz prilog po želji, poput riže i salate.