spot_img
spot_img
N24VijestiSnimka potaknula nagađanja: Ovo dokazuje da je Putin bolestan

Vijesti

Snimka potaknula nagađanja: Ovo dokazuje da je Putin bolestan

PODIJELITE ČLANAK

Snimka ruskog predsjednika Vladimira Putina tijekom sastanka s ministrom obrane Sergejom Šojguom potaknula je nagađanja o Putinovom zdravlju.

Video isječci i fotografije sa sastanka šire se društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali zašto je Vladimir Putin tijekom cijelog sastanka desnom rukom čvrsto držao stol. Osim što nije puštao stol, ruski predsjednik cijelo je vrijeme pogrbljeno sjedio u stolici dok mu je Šojgu čitao o situaciji u Mariupolju.

– Izgleda li i vama Putin sve manje zdravo svakim danom rata? – upitao je na Twitteru novinar Kyiv Independenta Illia Ponomarenko.

– Vidim drastičnu razliku s kraja veljače i sada – dodao je.

Louise Mensch, autorica i bivša zastupnica u Parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva podsjetila je kako je prošli mjesec napisala članak u kojem se nagađa da Putin skriva bolest.

– Vladimir Putin ima Parkinsonovu bolest i ovdje ga možete vidjeti kako se hvata za stol tako da mu se ne vidi ruka koja se trese, ali ne može spriječiti tapkanje nogom – napisala je.  Poznati ekonomist i pisac Anders Åslund kaže pak kako obojica izgledaju bolesno.

– Putinov sastanak sa Šojguom pokazuje da su oboje depresivni i lošeg zdravlja. Šojgu mora čitati Putinu i teško govori što sugerira da su glasine o srčanom udaru vjerojatno točne. Loša izvedba – napisao je.

Inače, ruski medij Projekt, koji je zabranjen u Rusiji, 1. travnja objavio je da Putin stalno prati liječnik specijaliziran za rak štitnjače te da ruski predsjednik od početka invazije pati od brojnih zdravstvenih problema. Osim onkološkog liječnika, Putina posjećuju i dva stručnjaka za uho, grlo, nos.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img