spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleSrpski mediji: Nikolini su ostali krediti od 6 milijuna kuna, ne može...

N24 magazin

Srpski mediji: Nikolini su ostali krediti od 6 milijuna kuna, ne može ih otplatiti

PODIJELITE ČLANAK

NIKOLINA RISTOVIĆ navodno se nalazi u financijskim problemima jer su ona i pokojni suprug Vidoje Ristović podigli dva kredita po tri milijuna kuna za kuću u kojoj su planirali živjeti, a ona sada nema novca za završetak radova.

“Nikolina ide na to da je ona službena supruga pokojnog Vidoja i vjeruje da ima pravo na nasljedstvo pokojnog supruga. Međutim, njoj je novac neophodan brzo i nema ga vremena čekati kako bi vidjela hoće li uspjeti nešto naplatiti jer je njezin svekar izričit u tome da ona nema pravo ni na što i spreman je angažirati i najbolje odvjetnike da to bude tako”, kazao je izvor za Kurir.

“Sada je već veliko pitanje hoće li živjeti u ovoj kući koju radi. Kako se povjerila prijateljima, postoji mogućnost da ju iznajmljuje jer će život u njoj biti jako skup. Vidoje nije štedio kad je Nikolina u pitanju pa je i pristao na to da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti jer Nikolina trenutno nema tu količinu novca”, dodaje.

Posljednjih dana Nikolina puni medijske stupce zbog rasprave sa svojim svekrom Viktorom koji ju je optužio da “traži novac dok se njegov sin još nije ni ohladio”. “Ne čujem se s njom, ona zove, ja se ne javljam”, dodao je.

Nikolina tvrdi da Miša nema pravo raspolagati Vidojevom imovinom

Nikolina je ubrzo odgovorila na optužbe svog svekra za kojeg je ustvrdila da mu je “bol pomutila razum”, a dodala je i da joj Miša uskraćuje pravo da naslijedi i prisvoji Vidojevo imanje.

“Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona  nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi”, rekla je Nikolina.

“O neistinitim i bezobraznim insinuacijama mog tasta, gospodina Viktora Ristovića ili, kako ga vi zovete, Miše Grofa, koje ste objavili 22.6.2022. godine, svi moji apeli Vidojevu ocu u vezi imovine bili su usmjereni isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koja moj svekar, nažalost, grubo uskraćuje meni i mojoj i Vidojevoj kćeri, što se vidi iz njegove izjave koju ste objavili.

Otac mog supruga nije njegov zakonski nasljednik i nema pravo raspolagati Vidojevom imovinom koju je neopravdano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovom trenutku toliko raspoložen da ima snage sa smijehom pričati o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina.

Vidojeva i moja kćerka je došla u Beograd s ozlijeđenom nogom zbog potrebe da se oprosti od oca na komemoraciji nakon 40 dana. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života s ljubavlju brinuo”, rekla je Nikolina u priopćenju za medije.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img