spot_img
spot_img
N24VijestiBiHStipe Tokić HDZ1990: Vlast u Jajcu svojim gafovima nasmijavaju i vijećnike i...

POLITIKA

Stipe Tokić HDZ1990: Vlast u Jajcu svojim gafovima nasmijavaju i vijećnike i građane

PODIJELITE ČLANAK

Nakon što je zakazana sjednica za narednu srijedu, Stipe Tokić (HDZ 1990) je opet oštro i osebujno napao rukovodstvo Općinskog vijeća Jajce na čelu s predsjedateljem Josipom Topićem ukazivajući da zakazana sjednica nema sve uvjete koji su potrebni.

-Ovo je već tko zna koji put da ukazujemo na nepravilnosti u radu ovog tijela i gotovo uvijek nailazimo na nerazumijevanje od nadležnog gospodina, a samo ukazujemo na nedostatke rada u odnosu na propise.

Zaista nailazimo na apsurdne situacije. Primjera radi, sjednica se trebala održati u ponedjeljak (kolegij usuglasio taj datum), ali zamislite, vijećnici nisu dobili poziv za sjednicu, a kompletan materijal moraju dobiti minimalno sedam dana prije sjednice. Našom zajedničkom intervencijom smo ukazali na još jedan smiješan propust i gaf koji se dogodio predsjedavajućem vijeća.

Nakon toga nam je telefonski rekao da će ju pomjeriti za dva dana, dakle za 17.11.2021. (a kolegij to nije usaglasiom, a morao bi) da bi napravio pozive i poslao nam.

U srijedu dobijamo poziv, ali bez zapisnika sa zadnje tri sjednice.

Opet amaterski gaf!

Kruna svega je što petkom dobijamo naknadno dvije stranice za neku od točaka. Znači mi kao vijećnici nemamo ni blizu dovoljno materijala za rad. Predsjedavajući želi pokazati kako vijeće radi, a zapravo radi greške u koracima, i to griješi na osnovnim stvarima.

Ja ću nastaviti prozivati i secirati svaki korak i onako javno prozivati njihove propuste.
Tek tri redovne sjednice održane, četvrta na putu a već imamo mnoštvo gafova vlasti koji nasmijavaju i vijećnike i građane, poručio je Tokić. http://centralna.ba

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img