spot_img
spot_img
N24SportNogometStrani mediji otkrivaju kojega igrača želi Dinamo, plavi su već poslali ponudu

STIŽE POJAČANJE…

Strani mediji otkrivaju kojega igrača želi Dinamo, plavi su već poslali ponudu

PODIJELITE ČLANAK

Plavi traže po jednog igrača za svaku liniju, za neke pozicije rado bi doveli i dvojicu, a ako to i naprave, moguće je da će morati dodatno reagirati pred kraj ljeta i prijelaznog roka jer se tada obično događaju i odlasci.
Dinamo će u subotu navečer saznati kad počinje s pripremama, svim silama plavi će navijati za madridski Real jer, ako Luka Modrić osvoji još jednu Ligu prvaka, plavi će u europske kvalifikacije krenuti tek 20. kolovoza. U slučaju da Borussia pobijedi u finalu, plavi startaju od drugog pretkola, a to je već 23. srpnja.

Kako bilo, kad god započeli s pripremama za novu sezonu, želja je da na popisu za pripreme bude i što više igrača koji bi tijekom ljeta trebali stići u Maksimir.
Plavi traže po jednog igrača za svakuliniju, za neke pozicije rado bi doveli i dvojicu, a ako to i naprave, moguće je da će morati dodatno reagirati pred kraj ljeta i prijelaznog roka jer se tada obično događaju i odlasci.

A jedan od potencijalni pojačanja Dinama je Samuel Dahl. Ovaj Šveđanin ima 21 godinu, igra na poziciji braniča i igra za Djurgårdens. Debitirao je za seniorsku reprezentaciju.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img