spot_img
spot_img
N24VijestiBiHTata pokojne Andrijane Lazić :” Ne znam više tko sam od bola”

N24

Tata pokojne Andrijane Lazić :” Ne znam više tko sam od bola”

PODIJELITE ČLANAK

Mlada pjevačica Andrijana Lazić (28) nastradala je 10. siječnja u Dubaiju, padom sa 24. sprata.

Otac pokojne pjevačice Andrijane, Nebojša Lazić Zenga, otkrio je kako se osjeća nakon obiteljske tragedije i tom prilikom ispričao da je pas njegove kćerke drastično smršao poslije njene smrti.

– Pas moje Andrijane više nije isti. On se prepolovio, ne jede ništa i maltene kao da je na samrti. Na infuziji je, vidite po slici koliko je teško podnio što je nema. Životinje sve osjećaju. Teško je sve ovo vidjeti. Pola kilaže mu je spalo otkako nije tu. To je bio mnogo krupan pas, ogroman – priča Zenga.

“Ne znam više ko sam od bola”
– Ne znam šta bih vam rekao. Ne osjećam više ništa, svi u porodici smo van sebe i dalje. Moje kćerke više nema, ništa ne može da je vrati, ali imam sve uspomene na nju. Tek sam juče počeo da čitam šta se u medijima pisalo o njoj, pa sam ponovo ušao da pogledam spotove za njene pjesme. Na slici koju vam šaljem moja kćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga. To je istetovirala moja mezimica. Ne znam više ko sam od bola – priča Andrijanin tata.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img