spot_img
spot_img
N24MagazinLifestyleTJEDAN DIZAJNA U LONDONU: Sudjeluju i Nataša Križanović i Nikolina Znahor iz...

N24

TJEDAN DIZAJNA U LONDONU: Sudjeluju i Nataša Križanović i Nikolina Znahor iz BiH

PODIJELITE ČLANAK

Naime, tisuće posjetitelja svjedoči ultimativnom dizajnerskom kolektivu od 600 međunarodnih brendova uz otkrivanje i definiranje dizajnerskih smjerova s uvidom u više od 100 događaja.

Ovogodišnjem tjednu dizajna, svojevrsnom sajmu i središtu svjetske scene uređenja interijera ove godine nazoče i Nataša Križanović, mlada ali već itekako poznata arhitektica iz Viteza, vlasnica studija za uređenje interijera te Nikolina Znahor, vlasnica brenda My way Nina.

Na London Design Weeku 2024. bit će toliko toga za naučiti i otkriti na više od 100 događaja. Conversations in Design, poznata serija razgovora, nudi dubinske intervjue i panel rasprave s cijenjenim stručnjacima iz oblasti uređenja interijera, dok sesije Grow Your Business pružaju profesionalne uvide o tome kako ostati konkurentan i povezan. Brojni su događaji u i oko izložbenih prostora, od sastanaka s dizajnerima do radionica i demonstracija, uz dnevne obilaske otkrivanja dizajna.

Inače, Pokretanje prvog Festivala održano je u Bloombergu 25. ožujka 2003., uz potporu dizajnerskih, obrazovnih, vladinih i londonskih organizacija. Vrijedi reći kako je u 2019. godini Festival ugostio rekordnih 600.000 pojedinačnih posjetitelja iz više od 75 zemalja.

„Dijeljenje znanja, uspostavljanje veza i poticanje razgovora osigurava posjetiteljima da su uvijek korak ispred. Ova proslava nove sezone izvor je inspiracije kako za entuzijaste trgovine tako i za dizajn. Svi sudionici očekuju obilje novih uzoraka, paleta i tekstura od najvećih imena u industriji. Od suradnje do održivih opcija, Design Center zagovara najbolje od najboljeg iz svoje međunarodne dizajnerske zajednice“, kazala je u Nataša Križanović.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img