N24VijestiTorcida Vitez upisala ime Borisa Vinca u Hajdukov tematski park

N24-VIJESTI

Torcida Vitez upisala ime Borisa Vinca u Hajdukov tematski park

PODIJELITE ČLANAK

Puno emocija i zanimljive hajdučke priče postali su zaštitni znak svake svečanosti dodjele pločica donatorima koji tom prilikom ispune navijački Park na Poljudu. Svaka od njih je i jedinstven iskaz ljubavi prema Hajduku, a ni ovoga puta nije bilo drugačije. Park je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a na pozornici su se nizali oni čija imena zauvijek ostaju vezana uz Hajduk te njihove emocije i priče koje čine Hajduk tako velikim klubom.

Stotine navijača su, u suncem obasjanom Parku, preuzelI pločice sa svojim imenom i prezimenom, a iste takve postavljene su na jedinstven spomenik ljubavi prema Hajduku i ostati će tu za sva vremena.

Jednu od njih preuzela je i Klara Vinac te, zajedno s mamom Ilijanom, nazočila upisivanju imena preminulog tate Borisa Vinca u Park za sva vrimena. Ime Borisa Vinca u park su upisali članovi Torcide Vitez, koji su nakon smrti svoga člana i prijatelja, koncem prosinca prošle godine, u nekoliko dana prikupili potreban iznos i uplatili kako bi njegovo ime ostalo upisano u vječnost. Uz Klaru i Ilijanu svečanosti je nazočio i značajan broj članova Torcide Vitez, koji su i na ovaj način pokazali koliko im je Boris značio.

“262626 – za sva vrimena! Naš Boris Vinac upisan u vječnost! Pločicu je preuzela kćerka Klara, koja je u pratnji mame Ilijane i članova Torcide Vitez svjedočila ulasku tatinog imena u vječnost! ♥️💙”, objavili je na svojoj FaceBook stranici Torcida Vitez.

Vitez.info
PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još