N24MagazinLifestyleTrenerica pokazala koje drastične promjene prolazi njezino tijelo tijekom dana

N24 MAGAZIN

Trenerica pokazala koje drastične promjene prolazi njezino tijelo tijekom dana

PODIJELITE ČLANAK

Fitness influencerica i trenerica Adriana Blanc shvaća važnost mentalnog zdravlja i zbog toga pokušava svojim pratiteljima dokazati da su promjene koje tijelo doživljava tijekom dana potpuno normalne.

Nedavno je objavila fotografiju kojoj je usporedila svoj izgled u različita doba dana. Njezina figura fluktuira pa se doima kao da je riječ o četiri različita tijela. Na prvoj fotografiji pozira u ružičastom bikiniju u zatvorenom prostoru, a na drugoj je u istom kostimu vidno zategnutijeg tijela na plaži. U podne ponovno djeluje popunjenije, a nakon poslijepodnevnog treninga ima isklesano tijelo.

“Prije sam izbjegavala fotografiranje, osjećala sam frustraciju i sram ili uređivala svoje slike kad mi se nije sviđalo moje tijelo. A onda sam naučila gledati na to neutralnije”, kaže Blanc.

24-godišnjakinja je prečeste misli o tjelesnoj dismorfiji uspjela prevladati promjenom načina razmišljanja i korištenjem fotografija kao alata za normalizaciju promjena kroz koje tijelo neprestano prolazi.

“Normalizirajte vlastiti izgled jer će vam to itekako pomoći u odnosu sa samim sobom”, dodala je.

Brojne studije povezale su povećanje slučajeva tjelesne dismorfije s popularnošću društvenih mreža, a neke influencerice i mlade žene poput Blanc pokušavaju uzvratiti autentičnošću.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još