spot_img
spot_img
N24VijestiRegijaTužni oproštaj trofejnog Međugorca: Nakon 11 godina nećemo ići dalje

Sport

Tužni oproštaj trofejnog Međugorca: Nakon 11 godina nećemo ići dalje

PODIJELITE ČLANAK

Marin Čilić će uskoro u Australiji krenuti u novu tenisku sezonu, a prije prvog turnira koji će započeti 3. siječnja u Adelaideu, vodeći hrvatski tenisač u pojedinačnoj konkurenciji objavio je da se prekida jedna njegova dugogodišnja suradnja. Više neće raditi sa Slavenom Hrvojem, hrvatskim stručnjakom za tjelesnu pripremu.

Čilić je završetak suradnje objavio u predbožićnom razdoblju, uz riječi da je tužan što je došao kraj suradnje s čovjekom koji je dugo bio uz njega tijekom karijere.

‘Nakon 11 godina nevjerojatnih uspjeha, s puno napornog rada i posvećenosti da svakog dana bude sve bolje, žalim zbog toga što moram objaviti da Slaven Hrvoj i ja nećemo ići dalje zajedno u našoj suradnji’, napisao je Čilić. Kako je dodao prvi hrvatski reket, Hrvoj je tijekom njihove suradnje bio pravi profesionalac, a zajedno su prošli puno trenutaka tijekom Čilićeve karijere zbog kojih se razvilo i prijateljstvo. Vodeći hrvatski tenisač poželio je čovjeku s kojim je dugo radio sreću u nastavku Hrvojeva puta.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img